Adımız Miskindir Bizim' eşliğinde satırlarımi yazıyorum.Sevket Kemal enişte,Yurdanur hala,Murat hoca,Erman ,Meftune hanım ve elbette ab-i hayat suyu içmiş doktor Mithat nam-i diğer Çiko ve niceleri...mayıs ayı malumunuz hepimiz için hayli zor geçti. Bu zor ve yıpratıcı zamanlarda varlığınızla biraz olsun gündemden uzaklasmami sağladınız.Tesekkur ederim. Yazarın okuduğum ilk kitabiydi.Külliyatina neden bu kitapla başladım bilmiyorum ama iyi ki oyle yapmışım, pisman degilim.Cok severek okudum.Kitabin kurgusuna ve fantastiklesen sonuna bayildim.Kitap;Doktor Mithat beyin eniştesi havaci Şevket Kemalin hikayesiyle başlıyor ve teyyarecilik hakkında epey bilgiye vakif oluyorsunuz.Mithat beyin anlatan sesiyle; kâh anason kokulu masada Murat hocayla sohbet ediyor kâh karanlık salonun ortasında bir sandalyenin tepesinde tütün üstüne tütün içerken buluyorsunuz kendinizi .Sevket Kemal beyle çölün ortasında gözünüze kumlar kaçabilir ,aç susuz kalabilirsiniz ,dikkat edin!Pencerenizi de açık bırakın belki Bahtiyar gelir, iyi okumalar ! Teşekkürler Ömür İklim Demir. Hamiş: kitabı okuyunca eski kelimeleri havsalaniz alıyor, endişe etmeyin.