Spoilersız Özet^^
2023 35. kitabı
Okunma: 03 Haziran 2023 00:11
Hannah yarı Amerikalı yarı Koreli olan bir kızdı ve annesi ile san Diego da yaşıyordu erkek arkadaşı nate ile günlerini geçirirken bir gün nate onu terk eder ve Hannah onu geri kazanmayı hedefler fakat annesi 3 yıl önce en yakın olduğu kişi olan Jacob kim ve ailesini evine davet eder. Hannah in içinde büyük bir öfke vardır Jacob'a karşı fakat Jacob un ona şantaj yapmasıyla jacob'un yapılacaklar listesine yardım etmek zorundadır fakat bu zorundalık yavaş yavaş aralarındaki buzları eritir fakat Jacob bir oyuncu olduğu için Kore'ye geri dönmesi gerekir ve bir seçim yapması lazımdır. Seçimini hangi seçenekten yana kullanacakti ya Hannah ile kalacaktı ya da stüdyo da rol yapacaktı ve günleri böyle geçecekti seçim ona kalmıştı ve bir yandan Hannah hayatındaki değişiklikler üzerine Jacob ile eski yakınlığına geri mi dönecekti yoksa nate'i kazanmaya mi çalışacaktı???? =kendi yorumum= (bana göre Hannah'in davranışları hiç anlayışlı değildi son sayfalarda neyseki düzeltti hatasını ve tartışıp barisiyorlar sonra yeniden tartışıp barismalari saçma geldi son sayfalarda hep böyle devam ettiği için biraz sıkıldım 1 puanı ordan kırdım ve başlarda sihirli listeye benzettim.)
Aşk
SeoulmatesSusan Lee · Artemis Milenyum · 2023158 okunma