Kederli duyguların ayaklanışı...
2023 23. kitabı
Okunma: 30 Mayıs 2023 17:48
Usulca kıyıda köşede küçülmeye yüz tutmuş kelimlerin elinden tutar. Onlarda bir anlam yatar çünkü...O anlamın peşinde kaybolur ve karanlığa gömülür kelimlerle. Ama bırakmaz o kelimleri orada küçülmeye, yok olmaya...Tutar ellerinden tek tek ve kelimelerden bir duygu yumağı oluşturur. Aklına değil kalbine geleni yazdı. Yazdıklarından esinlendiği yazarlar ile zenginliğine paha biçilemez bir değer kattı. O değer kalemle kalbin muntazam dansını icraa etti. Ruhu kelimlerle eğlendirdi, hüzünlendirdi en çok. Ki zaten yazar bir farklılık yaparak aslında şiire yakışır bir farklılık ile "Kasvetli Okumalar" diledi. Çünkü uyuyan duyguları ya da üzerine duvar örmeye çalıştığımız duyguları uyandıracaktır. O duyguların karanlık yönünü hissedeceğiz her bir zerremizde. O yüzden mutlu olduğunuz anda okumayın diyor yazar. Mutluluğun kısa sürdüğünü unutarak belki... Yazarın ilk eseri ve gayet başarılı buldum kendi çapımda. Kalemi hüzünle yoğrulan bu eser benim karanlık yönüme hitap etti. Edebi zenginlikle de ayrı bir kalite ve değer katmış her şiirine. Büyük çaba ve gayret var. Kesinlikle okunmasını istiyor ve tavsiye ediyorum. Ayrıca bende birazcık kıskanarak sizlere kasvetli okumlar diliyorum yazar misali...;) Sevgiyle ve esenle kalın..:))
Her Şey Boş İseSamet Temiz · Dionysos Yayınları · 2023199 okunma
1 +1'leme
Şiirden yolunuz kesilmesin hiç, yorumlarınız da en az yazdıklarım kadar şiirsel... Anlatmak istediklerinizi genel itibariyle harika iletmişsiniz. Eserimin hitap ettiği doğru okurlardan birine daha denk gelmiş olmak beni memnun etti, teşekkür ederim her şey için ✨🙏
Sevgi Kurtuluş..
Böyle şiirlerden evet ayrılmasın inşallah 🤲😌 Aslında daha çok eksik kaldı ifade edişlerim. Henüz pişiyoruz ve layık olmaya çalışıyoruz diyelim😊 Bende memnun oldum çokça:)) Rica ederim ve bir o kadar teşekkürü bende ediyorum🍀
Sevgi Kurtuluş..
"Bir gün çıkarların filizlenirse ey dost Kahpeliğinde güller açarsa hani Mezarımı hazırla da öyle git Işıltılı hayatına Bir gün anıları silecek kadar bencilleştiysen ey dost Günü gelip ihanetin acı tadını yaşarsan hani Seni de gömerler mezarına Işıltılı hayatında Bir gün hayatın zinciri kısa gelirse sana ey dost Tasma takmaya çalışanları görürsen hani Köpek olarak kal, kahpeliğinden iyidir Işıltılı hayatında."
Sevgi Kurtuluş..
"Hiçbir deftere ait olamayan kelimeler gibiyim Kendi alfabemin can sıkıntısıyla Yaşıyorum, anlamsızlığın boyutunu."