·358 syf.····Okunma: 11 Haziran 2023 14:28 Serinin ikinci kitabı yerlerdeyim böyle bir güzellik yok mutlaka ama mutlaka OKUYUN ama sıra ile okuyun :D Neresinden başlıyım konu karakterler akış tek kusur yok bakın o derece okurken inanılmaz çok güldüm :D Zaten ilk kitaba bayılmıştım bu onu bile geçti neredeyse tabi duramıyorum tüm seriyi bitirmem lazım :D Bunu beğenmeyen zaten mafya romance falan okumasın bence hiç zahmet edip . Ki bu öyle manyak bir seri ki mafya olayını geç her şekilde güzel ötesi :D
Sloane 28 yaşında Lake Tahoe'dan pek güzel bir yoga eğitmeni asla aşık olmayacağını düşünüyor. Erkeklerden çabuk sıkılıyor zaten ilk kitapta bu hatuna bayılmıştım ana karakterin en yakın kız arkadaşıydı .En iyi arkadaşı Bratva'nın yeni başkanıyla nişanlanınca onu ziyarete çağırıyor bizim hatun uçaktan indiği gibi İrlanda ve Rus mafyası arasında bir neden olduğu için kaçırılıyor bu olay bile çok komik .
Declan 42 yaşında İrlanda Mafyasının ikinci başkanı ve Sloane'u kaçırmakla görevli . Adam bunu kaçırdı ama hatun püsküllü bela gibi daha ilk sahneden olaylar başladı zaten :D Tonla olay var ama diyaloglar inanılmaz komik kızın halleri resmen arada kahkahalar attım yemin ederim kitap bitsin istemedim yavaş okumaya çalıştım :D
Declan'ın onu kaçırmasına neredeyse üzülüyor insan bakın o derece :D Olaylar inanılmaz aktı konu nefis ama mutlaka sıralı okuyun zira konu içi içe geçerek ilerliyor :D Yazarın hastası oldum her yerden takibe aldım stalker gibi :D :D
Zaten ilk okuduğum serisi Rock serisiydi oradan belliydi nasıl güzel olduğu :))))