Gayet Güzeldi Ama Bu Kadar Abartılması Yersiz
2023 10. kitabı
Okunma: 12 Haziran 2023 00:00
Öncelikle, gerçekten inanılmaz akıcı bir kitaptı. Zaten CoHo kitapları genellikle bu şekilde akıcı oluyor. Kitap gerçekten beni her okuyuşumda içine çekti. Ama ben Tiktok olsun, Instagram olsun bu kitaptaki 'Atlas' karakterini her yerde fazlasıyla görmüştüm. Ve bu yüzden beklentilerim çok yüksekti bu karakter için. Evet çok iyi kalpli, yakışıklı, güzel bir erkek karakterdi ama kesinlikle bu kadar abartılmasını boş buluyorum. 2. kitaba da Lily ve Atlas'ı özlediğimde başlayacağım. Evet kitabın üzücü yerleri vardı, güzel yerleri de vardı. Ama kesinlikle öyle aman aman abartılacak bir kitap değildi. Konunun işlenişi güzeldi, karakterlerle birlikte bazı yerlerde ben de çukura düştüm resmen... Okunur mu? Okunur. Beni reading slump'tan çıkardığı için de teşekkür ediyorum bu kitaba. Eğer rs'deyseniz açın bir CoHo kitabı, bir hafta içinde kurtuluyorsunuz. Evet CoHo problematik biri vs. vs... Ama ben kadını değil de kitaplarını, kitaplarının akıcılığını seviyorum zaten. Neyse buralar derin konular. Uzun lafın kısası, rs'den çıkmak için okunur. Akıcı, güzel ama içerisinde aşşırı derecede abartıldığı kadar güzel şeyler yok. Mükemmel bir kitap denemez yani. Okumanızı öneririm, güzel bir hikâyeydi.
Bizimle Başladı Bizimle BittiColleen Hoover · Epsilon Yayınevi · 20248,4bin okunma