Bir gün Olive'in mahallesine Jason adlı bir çocuk ve annesi taşınır. Sorunlu ebeveynlere sahip olan Jason günlerinin çoğunu Olive,abisi Dylan ve onların cana yakın ailesiyle geçirmeye başlar. Olive Jason'ı ilk gördüğünde yedi yaşındaydı. Ve onu gördüğü an ona aşık olmuştur. Bir gün annesi ölen Jason buradan ayrılıp, babasıyla Los Angeles'a taşınmak zorunda kalır.
Aradan geçen uzun senelerden sonra Olive kitabı çoksatanlar arasına girmiş bir yazardır artık. Jason da tüm kadınların bayıldığı ünlü bir oyuncu olmuştur. Olive kitabının haklarını almak isteyen bir film stüdyosuyla görüşmeye başlar. Filmin başrolü olarak ise Jason'la anlaşmaya varılır. Uzun senelerden sonra Jason'la karşılaşan Olive'in kalbindeki tam olarak sönmemiş duygular tekrardan alevlenir. Olive hala Jason'a aşıktır.
Jason'ın magazine düşen bir kaç kötü haberinden sonra, Jason Olive'e bir anlaşma teklif eder. Olive de onun itibarını korumak için bu anlaşmayı kabul eder. Tabi bu anlaşma başta sadece bir iş anlaşması gibi olsada sonradan gerçek birşeye dönüşmeye başlar.
YORUM
Merhabalarrr. Kitabı nasıl övsem bilemiyorum. Ya ben böyle klişe kitapları seviyorum ya. Hatta bayılıyorum sanırım. Sahte sevgililik,sahte evlilik olan yerli dizileri gördüm mü "lyy bu ne be?!" diyorum ama kitapta okurken aşırı hoşuma gidiyor. Olive'e ayrı Jason'a ayrı bayıldım. Olive'in ailesinin canayakınlıkları, Lucy'nin arkadaşlığı çok güzeldi. Tabi Marcus'a, Char'a ve birazcıkta Olive'in şapşal abisi Dylan'a gıcık olmuş olabilirim. İkilimizin aralarında ki ilişkinin günden güne değişmesini heyecanla okudum. Zaten slow burn, smut off o biçim yani. Yandı buralar. Ben aşırı beğendim. Okuyacaklara iyi okumalar diliyorum.XOXO🩷