2023 44. kitabı
Okunma: 16 Haziran 2023 02:11
Lisbon ailesinin kızlarından ilk önce Cecilia intihar etti, bir yıl içinde geride kalan dört kız kardeşte int*har ettiler. Peki neden? Aynı aileden beş kızın ölümü büyük yankı uyandırdı ve bütün ülke bu haberle sarsıldı hatta yas ilan edildi. Çeşitli dedikodular dolaşıyordu ama kimse uzun yıllar boyunca nedenini anlayamadı. Bu genç kızları yakinen takip eden, onları gözleyen aynı mahallede olan erkek arkadaşları hariç, onlar her şeyi bilmek ve int*iharların nedenini öğrenmek istiyorlardı çünkü Lisbon ailesinde bir gariplik olduğunu kendi gözleriyle görmüşlerdi, kızlarla daha önce konuşmuş ve onlara aşıklardı. Lisbon ailesinin kızlarından Cecilia parti sırasında kendisini öldürmüştü fakat aradan aylar geçmesine rağmen bu aile parti günü kurulan masanın örtüsünü bile değiştirmedi. Kızlarına sürekli baskı kurmaya çalışan, kızlarının sesini duymayan bir anne ve artık bütün bunları bir yabancı gibi seyreden bir baba işte bunlar garip Lisbon ailesinin ebeveynleri… Şaşırtıcı ve bir o kadar ilginç bir kitap okudum. Yalın bir dili var, fakat ilk başlarda fazla akıcı değildi sonlara doğru merakım giderek arttı ve bir çırpıda okudum. Sizler de bu tarz gerilim kitaplarını seviyorsanız çok beğenerek okuyacağınıza eminim
Bakir İntiharlarJeffrey Eugenides · Domingo Yayınları · 20161,423 okunma