#NergisKokuluYorum
Aşk ve Diğer İhtimaller
Sinan Ertekin için hayat koca bir ihtimaller denizidir. Bu denizin içinde seçimlerin doğurduğu sayısız sonucu aramaya, bu sonuçların ortaya çıkardığı hikâyeleri dinlemeye karşı duyduğu sonsuz merak onu günün birinde kendini bir çatının kıyısına atmış, yabancı bir kadına götürecektir. Çatıdaki kadınla birlikte hayatın karanlık yüzünden sıyrılıp renklerin peşine düştükleri bir yolculuğa çıktıklarında bu yol Sinan’ı beklenmedik ihtimallerin önüne çıkarır.
Betül Güçlü’nün son kitabı Aşk ve Diğer İhtimaller ile sonunda tanıştığımız için çok mutluyum. Özellikle Sinan Ertekin ile bu kadar geç tanıştığıma inanamıyorum. Bu kadar harika bir karakter olabilir mi dostlarım. Sinan Ertekin herkesin kalbinde yer edinebilecek, tam bir şeytan tüyüne ve istediği şey uğruna karşısında ki insanı ikna edebilecek yeteneğe sahipti. Bayan Renk ile olan yolculuklarını okumak benim içim çok keyifliydi
Sinan Ertekin o gece çatı da gördüğü kıza verdiği söz sebebiyle bütün bir ayını ona adayacaktı. Neredeyse her günü onunla geçirecek, hayatın güzelliklerini görmesini ve daha umutla bakmasını sağlamaya umuyordu. Tabii bu kısımda Bayan Renk’in ne kadar zorlayıcı bir karakter olduğundan bahsetmem gerekiyor. Sevgili Sinan’ın işi o kadar kolay olmazken asla pes etmeyen karakterinin burada ona oldukça yardımcı olacağı kesindi. Açıkçası Sinan’ın Bayan Renk için amaçladığı şeyler çok güzeldi. Onun için yapmaya çalıştıkları, gösterdiği çaba ve asla pes etmeyişini okumaktan çok keyif aldım özellikle de karşısında ki insan bu kadar zorlayıcıyken.. Bayan Renk’in kabuğunu kırması zaman almıştı ama gerçek kişiliğini görmeyi Sinan kadar bende deli gibi merak ettim. Yaşadıklarını ve hayata karşı neden bu kadar kayıtsız olduğunu öğrenmek ise beni çok üzdü. Bu süreçte ikisinin de birbirlerinin hayatlarına kattıkları şeyler şüphesiz pahabiçilemezdi. Bayan Renk’in hayatı Sinan Ertekin’in dokunuşu ile baştan sona değişirken sizce duygularına daha ne kadar karşı koyabilecekti dersiniz?