Bir hayr hareketi olmasın mı?
Burada çokça genç talebe kardeşimiz var. Allah selamet versin, maşaallah, barekallah ki kitap okuyorlar. Biz abileri, ablaları, kardeşleri olarak onlara bir bayram hediyesi vermeyelim mi? Aklıma gelen şudur ki, fikir geliştirilebilir. Fikri paylaşıp daha fazla kardeşe de ulaşmasını da sağlayalım. Yorum yaparak katkıda da bulunalım. Buyrun fikre: Bi çekiliş yapıp ihtiyacı yada isteği olan kişiyi belirleyelim. O kardeşe belirlediğimiz bi Iban numarasına herkes kendi cebine göre 3 5 10 artık ne arzu ederse göndersin. Biz de en son o biriken ücreti kardeşimize takdim edelim. Dilediği kadar kitap alsın bizden hatıra olarak. Yada bayramlıkta olabilir.
İnsanlar ve Duygular
··1 alıntı·
3.085 Gösterim
Çok güzel düşünmüssünüz yanınızdayım hocam🍀🍀
Allah razı olsun efendim. Haberleşiriz inşaallah. 🌺
1 yanıtı göster
Ben de katılırım inşallah.Sevaba nail olmak gerekir🌸
Allah razı olsun abla, sizi de ekliyorum. 🌺
1 yanıtı göster
Ne de güzel düşünmüşsün Abii, belirleme işini sen mi yapsan acaba? Ben de katkıda bulunurum Allah'ın izniyle..
Şöyle yapalım abla. Bugün bir kez daha paylaşım yapalım, katılan buyurur. Akşama da kardeşimizi seçer, ardından da ben Size özelden iban paylaşıp kardeşimize aktaralım inşaallah diye düşünüyorum.
1 yanıtı göster
Çok güzel düşünülmüş. Allah razı olsun. İhtiyacı olan bir kardeşimiz belirlenirse şayet benimde çorbada tuzum olsun isterim.
Dönüş yapacağım Size abla inşaallah. 🌺
Ben de seve seve katılırım 😊
Şöyle yapalım abim. Bugün bir kez daha paylaşım yapalım, katılan buyurur. Akşama da kardeşimizi seçer, ardından da ben Size özelden iban paylaşıp kardeşimize aktaralım inşaallah diye düşünüyorum.
Bu yorum görüntülenemiyor