5,2bin Gösterim
Üzdünüz bizi. Bununla birlikte 8 yıllık yatırımın konfor alanına yenik düşmeyerek rahatsızlığınızı gidermeye yönelik attığınız adımı cesurca buluyor ve sizi takdir ediyorum doğrusu. Daimi özen ve duyarlılığınızdan ötürü teşekkür eder, umduğunuzdann ötesine erişmenizi dilerim. Aydınlık yollar.. ✋
İçten yanıtınız dileğiniz için teşekkür ederim. Ne yapalım kardeş bana hitap etmiyorsa, durmanın bir yararı olmaz artık, diyorum. Ama gerçekten can sıkıcı ve bildik sosyal medya ortamlarından pek farkı kalmadı. Aynı dileklerle sizi selamlıyorum.
Site değerli bir okur daha kaybetti. Birçok kişi de sessiz sedasız gitti, kimisinin de hesabı var kendisi yok. Söylediklerinizde haklısınız. Aslında direnilmesi taraftarıydım ama artık direnmek adına hiçbir şey yapılamaz. Okur kitlesi bu maalesef. Popülerler kısmına baktığımız zaman 1000k'nin özünü kaybettiğini görüyoruz. Fotolar, özlü sözler vs. Yeni adreste umarım mutlu olursunuz😊
Önceki 3 yanıtı göster
@Mrthnmngn Düşüncenize elbette saygım var. Gideceğim yeri direkt olarak yazıp reklam yapmak istemedim. Bunu tahmin etmiş olmalısınız. Sadece soranları yanıtsız bırakmamak, başka bir düşünceye sevk etmemek için gideceğim platformun adını o zaman yazdım. Burada neden aktif olmadığımı takipleştiğim okur dostlarım merak etmesin, nedenini bilsin diye gidişimi ve süreci paylaştım. Sanırım bu bir kabahat değil. Yorumunuz için teşekkür ederim. Esen kalınız.
1 yanıtı göster
Yeminle sanırsın burası kraliyet sarayıdı da sonra çapulcular istila etti.. çok saçma sapan takıntılar bunlar. Bir tek düzende düzen olmaz asıl düzenleri daimi kılan düzensizliktir. Bende çok şeyi beğenmiyorum ama bu platformda olanların çoğu gereksiz onlar gitsin ben ve ben gibiler kalsın kadar da saçma bir şey yok. Farklılıklardır güzel olan. Zaten kült bir kitabın kısa özeti budur:)
Tamara
Tamara
Teşekkür ederim. İyi okumalar. Esen kalınız.
Size o kadar katılıyorum ki. Ben de 2015'ten beri buradayım. O zamanlar gerçekten görüntü paylaşan uygulamalara eleştirel yaklaşan hatta reddeden bir yönetici ekip ve okur kalitesi vardı. Sadece kitap odaklı ve kaliteli etkileşimler ön plandaydı ama şimdi hem kitap hem okur konusunda gerçekten kıymetli olanlar bile bu anlamsız güruh içinde kaybolup gidiyor. Benim de artık girme isteğim çoğu zaman olmuyor.
Kalmak için bir neden bulamadım, böyle bir karar aldım. Son 5-6 yıla kadar daha iyiydi. Gün geçtikçe yörüngesinden çıkan bir mekanizmaya dönüştü ve başka, tuhaf mecralara yelken açtı. Bir okur olarak burada kalıp akan suya karşı kürek çekmek misali mücadele anlamsız gelmeye başladı. Yorumları yanıtsız bırakmamak adına arada girip yanıt yazmaya çalışıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim. Esen kalınız.
Eskiye oranla uygulamanın yüzü ve üyeleri gerçekten çok değişti. Eskiden kalanlar da var elbet. Buna karşın 1k benim kitap okuma gelişimime büyük katkı sağladı. Bazı şeyleri görmezden gelip üyeliğime devam ediyorum. Fakat sizin yaptığınıza da yanlış diyemem, daha faydalı olacağını düşündüğünüz bir platforma geçmemiz çok daha mantıklı. Çünkü yapılan eleştirileri görmezden gelen, kale almayan bir anlayış mevcut. Hayırlısı olsun sizin için, keyifli okumalar.
Kalmak anlamsız gelmeye başladı. Kitaba, okura, okumaya değil de, daha farklı bir amaca hizmete yönelimine olan eleştirileri dikkate almayış açıkça ortaya koyuyor. Elbette ki buna saygı duyarım, burayı hazırlayan, sunanların tasarrufundadır. Kalmak ya da gitmek tercihi de okurdadır. Ben de tercihimi bu yönde kullanmayı uzunca bir süredir tartıp düşündüm. Gitmek daha ağır bastı. Yorum ve soruları yanıtsız bırakmamak adına arada girip yanıt yazmaya çalışıyorum. Yorum için teşekkür ederim. İyi okumalar esen kalınız.
Ahlâk yozlaşmasından nasibimize kendi kabuğuna çekilmek düştü. Bendeki her şeye rağmen bu platformda edebî ve sair sanatsal kaygıları mahfuz içerikler paylaşma düşüncesi, yerini yavaş yavaş sizin verdiğiniz karara bırakıyor. Her şey gönlünüzce olsun.
Kedimce bir şeyler yapmaya, bu yozlaşma ve kirliliğe tepki gösterenler destek olmaya çalıştım. Ancak popülarite, takip ve gelir kaygısı her şeyin önüne geçti. Yazık. Yanlış anlaşılmasın; kabuğuma çekilmiyor, bilakis daha kaliteli bir ortam olduğuna karar verdiğim başka bir platforma gidiyorum. İyi dileğiniz ve duyarlılığınız için teşekkür ederim.