2023 36. kitabı
Okunma: 26 Haziran 2023 14:17
Selamlaarr! Bugün yorumumuzda fantastik bir kitap var. Hem de kitabın devamı da olacakmış 🩷 Ayrıca kitabın yazarı biliyorsunuz ki bir Türk, ama bakmadan okusanız kesinlikle bazı yabancı fantastiklere bin basar. İçinde haritası bile var Kitapta hayaletler, vampirler, canavarlar, Magierler, shapeshifters, hava gibi elementlerin olduğu güçler, temasla görü aktarımı güçleri ve daha nicesi var. En yüksek güç seviyesi 10, ama Anratourn’un hakimi Darkrayne öyle güçlü ki, güç seviyesi ölçülemiyor. Ak Büyücü tarafından Anratourn sınırları dışına çıkamayacak ve güçlerini tamamen kullanamayacak şekilde lanetlenmiş, buna rağmen sınırların dışında olanlar bile ondan epey korkuyor. Amacı Elmas kullanıcılarını bulup üzerindeki laneti kaldırmak. Darkrayne’in kendisine oluşturduğu epey donanımlı bir ekibi var: Kale Şövalyeleri. İşte Harvey, Jack, Brandon, Alice, Alexa, Lucius gibi karakterlerin ağzından hem geçmişlerini hem de bu tehlikeli görevlerde başlarına gelenleri okuyoruz Kitabın intikam dolu olup, hainlerin birbirleriyle savaşmasına bayıldım. Ölümsüz olduğunu bildiğim bir karakter bile savaşsa soluksuz okudum. En sevdiğim karakter Harvey’di ama bakın Lord Varenille de aşırı komik ve güçlüydü yani… Karakterlerin geçmişini okumak aşırı hoş oldu mesela Harvey’in kendine seçtiği soyadının nereden geldiğini bilmek gibi Sadece bazı flashback olan kısımlar daha belirgin şekilde belirtilseymiş daha iyi olurmuş diye düşünüyorum. Ay bir de Darkrayne ağzından da bir bölüm okumayı çok isterdim umarım 2. kitapta olur Bu arada şey gibi oldu “yazar kitabı yazmak için aylarca emek verir ve sen 1 günde okuyup 2. kitap ne zaman diye sorarsın” :)
AnratournM. Beyza Terzi · Otantik Kitap Yayınlar · 2023100 okunma