Oblomov - Ivan GONÇAROV (Ya şimdi ya hiçbir zaman, unutma!)
2022 2. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2022 11:52
Bazı kitaplar vardır, okurken kendimizden bir parça buluruz. Hatta bazen daha da ileri gider: "Bu kadarı da olmaz, bu kitap beni anlatıyor!" deriz. Hayatın bazı dönemlerinde öyle bir ruh
Oblomovİvan Gonçarov · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202149,8bin okunma
··1 alıntı·
5 +1'leme
77,2bin Gösterim
Oblomov müthiş bir kitaptı ya.😊
Hemfikirim 👏
Yine Oblomovluk var üzerimde. Birçok iş yapmam gerek ve ben oturmuş kitap okuyorum sürekli.
Elimin degemedigi ve duyup da okumadığım kitap Sanırım Oblomovluk yapmışım Okuyayım artık dedim sizin incelemeden sonra Teşekkürler
Pişman olmazsınız...
harika bir inceleme olmuş gerçekten incelemelerimde mutlaka sizin incelemenize göz atarak yazıyorum bir şey atlamış anlamamaış olabilir miyim diye. Bu konuda çok iyisiniz :)
Motive edici bir yorum oldu. Teşekkür ediyorum. 😊
Kitabı bitireli birkaç hafta oldu ve ben etkisinden hala çıkamadım. Sırf biriyle kitabı tartışmak için anneme başlattım, o da bayıldı. Okuyor şimdi, her akşam okuldan eve geldiğime kitabı anlatıyor hevesle. Annem de anneanneme ve kendi arkadaşlarına önerdi kitabı, sayemde oldukça fazla kişinin hayatına girdi Oblomov. Bazı kitaplar vardır, paylaştıkça anlam kazanır.
Muhteşem bir dağılım olmuş. Keşke bütün kitapları böyle paylaşarak tartışarak okuyabilsek.
1 yanıtı göster
Günaydın. Ben okumadığım kitapların incelemesini okumayı sevmiyorum aslında. Bir tek spoiler bile benim o kitabtan vazgeçmeme yetiyor. Ama sizin incelemelerinizde spoilerin olmaması benim rahatlıkla okumamı sağlıyor. Öncelikle bunun için teşekkür ederim. Okuyacaklarım listesi bir hayli kabarık ama, incelemesini okuyup da listeye kitap ilave etmekten kendimi alıkoyamadığım çok az kişiden birisiniz. Emeğinize sağlık. Yeni kitaplarda yeni yolculuklarınız için başarılar dilerim.