2023 22. kitabı
Okunma: 05 Temmuz 2023 22:14
"Süper berbat bir oyuncu aniden harika bir şey yapmaya başlarsa, çok ateşli olur, değil mi?" 2.5D Stage Play of Tokyo bıçağının üretimi devam ediyor! Bir noktada senaryo, orijinal mangaka Abiko Samejima tarafından yeniden yazıldı , ancak konu oyun uyarlamasının senaristi Goa ile uzlaştırıldı ve senaryoyu birlikte bitirmeyi başardılar. Ancak, iki yazar tarafından yapılan yeni senaryo daha sert ve oyuncuların ve aktrislerin oyunculuğuna daha çok bağlı! Bu yeni senaryo tarafından "duygusal oyunculuk" yapması istenen Aqua Hoshino , Ai ile ilgili derin travmasıyla karşı karşıyadır... ... Neyi kastettiklerini anlamaya başladım bunlara kıyasla cidden durgun düz shoujo sayılıyormuş manga. O neydi öyle aniden. Ben, şahsen Aqua ve Kana'yı birlikte düşünen kesimdenim ama Akane'ye çok yükselmeye başladım. Hani kız çok iyi sorun kızda değil. İnsanların Akane'yi bu kadar sevmesine şaşırmıyorum hani şuna bak: #212051103 Elde mi cidden. Ve gerçekten çok zeki. Olayı çok çabuk kavrıyor ve bu bazen beni korkutuyor. Olayı çözdü şimdiden helal olsun kız sana.
Webtoon/Manga
推しの子 6 [Oshi no Ko 6]Aka Akasaka · 集英社 [Shūeisha] · 202118 okunma