2023 16. kitabı
Hizmetçi - Freida McFadden ( The Housemaid #1) #alıntı Oysa ben hayatımda temiz bir sayfa açmak istiyordum. Bunun için gerekirse canımı dişime takarak çalışırdım. #kitapyorumu Millie işlediği bir suç yüzünden hapishaneden yeni çıkmış ve iş aramaktadır. Ancak yaşadığı olay ve sabıka kaydı yüzünden kolay kolay iş bulamaz. En son başvurduğu işten de ümidi kestiği an bir telefon alır ve işe alındığını öğrenir. Sonunda bir iş ve başını sokacağı bir ev bulmuştur. Nina Winchester'ın hayatını kolaylaştırmak için her geçen gün daha çok çabalayan Millie ne yaparsa yapsın Nina'nın sürekli değişen ruh haline anlam verememektedir. Nina'nın kocası Andrew ise onun aksine daha iyi ve yardımseverdir. Millie, ilk başta her ne kadar kendisini tutsada Andrew'den etkilenmeye başlar ve olaylar bununla birlikte daha da karmaşık bir hal alır. Başından sonuna kadar yüreğim ağzımda okudum kitabı. Ters köşelerle dolu her sayfasında gerildiğiniz muhteşem bir psikolojik gerilim Hizmetçi. Kitap üç kısımdan oluşuyor. İlk kısımdan sonra özellikle her karakter sizi şoka uğratıyor, kesinlikle hiçbir karakter kusursuz değil. Bunun yanı sıra gerçekten o kadar akıcı bir kitaptı ki başlamamla bitirmem çok uzun sürmedi. Bölümlerin kısa kısa olmasını da ayrı sevdim zaten o gerilimi ilk sayfadan son sayfaya kadar hissediyorsunuz. Çok fazla anlatıp detaya girersem spoi olacağı için mutlaka alıp okumanız gereken bir kitap olduğunu söyleyebilirim, kesinlikle tavsiyemdir. Devam kitabı da var diye biliyorum en kısa sürede onu da okuruz umarım.
HizmetçiFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 202311,4bin okunma