Biz nasıl bi milletiz ya Ülkece oturup Ali Cabbara üzüldük 😊
Düşünce
2 +1'leme
8,1bin Gösterim
Cahilliğimi mazur görün bu Ali cabbar olayı nedir heryerde bunu söylüyorlar merak ettim ünlümü bu arkadaş kimdir necidir olay nedir 😄
Aslında Ali Cabbar'a üzülmedik. İçimizde ukte kalmış kavuşamamalara, kırgınlıklara, ihanete uğrayışlarımıza kısaca insani davranışlarımızın zamanında suistimal edilmesine üzüldük.
Önceki 1 yanıtı göster
O zaman herkes içindeki Ali Cabbara üzüldü 😊
4 yanıtı göster
Ama üzülecek kadar da var bence... Sevdiği kız başkasına varmış Oynar el oğluyla çalar ali cabbar...~💫🖤
Önceki 5 yanıtı göster
https://1000kitap.com/xeribm aşk uğruna ölmemeli bence
Ali Cabbar kimdir ki ? Sen , ben ,o , biz değil mi zaten ?
Ali Cabbar benim son iki gün içerisinde öğrendiğim bir olay. Gözlemim bir şarkı yapılmış, bizim insanımızın olayları algılayış şekli magdurdan yana olduğunun farkındalığı ile hikaye uydurulmuş. Selametle nur topu gibi bir Ali Cabbar mevzu bahis olmuş. Tehlikenin farkında değiliz. Kitleleri sevdirme yeteneği, nefret ettirme yeteneği olan bir akış var. Ve insanlar milyonlar halinde aynı duyguyu yaşayabiliyor. Sarsıcı, tuhaf ve anlamsız.
Önceki 2 yanıtı göster
Haklı olabilirsiniz ama paronayak bir düşünce gibi geldi sonuçta bir şarkı bunu şarkıyla yapmıyorlar genelde başka guruplar veya vakıflar, cinsiyetler üzerinden yapıyorlar maalesef dediğiniz doğru
Ali Cabbar'ın babasını suçlu bulanlar var jdkdkdkkdg😆