2023 276. kitabı
kitabı okuduğum kaçıncı sefer bilemiyorum ve her seferinde bana farklı duygular hissettirmesi benim için özel olduğunu düşündürüyor. Kitaba nedense bir çok kişinin önyargısı var ama hiçte düşündükleri gibi değil. Bir okumaya başlasalar ellerinden bırakamayacaklar. Ben zaten Anılcı değilde Boracıydım eheheh. Bora'nın ablası için çok üzüldüm. Keşke olanlar öyle olmasaydı. Kitabın en neşeli ve hiperaktif olanlardan biri olan Begüm'ü sevdim ve kendisi Bora'nın kardeşi olur namı değer üç numara dhhdd. Nazlı'nın sevdiği çocuğun hayatını kurtarmak için kumarhaneye gidip para kazanmayı düşünür ve kazanmayada başlar ama yolları Bora ile kesişir. Her şey aslında buradan sonra başlıyor. Yan karakterlerinde bol olduğu sevip ve sevmemenın size kaldığı bir kitaptı. Ceren, Anıl, Hande, Eren, Gökhan, Elif ... benim sevdiklermi siz sevmeyebilirsiniz sizin sevdiklerinizi de ben djdjjd. Bora çok otoratier bir adamdı ve ben buna çok sinir oluyordum. Nazlı'ya karşı bazen nazik olsa da o otoriter tarafı hep üstte kalıyordu. Nazlı'nın ise güçlü durusuna bayıldım. Sevdikleri için her şeyi göze alan insanlar var ya heh işte Nazlı da onlardan. Nazlı'nın matematik zekası beni benden aldı ya yok böyle bir sey ehheh. Valla onun yüzünden bende her şeyi saymaya başlayacaktım dhdhd. Nazlı ve Bora'nın tanışmaları arasında gerçekleşen hisler gittikçe bağlanan bağlar çok güzeldi. İkisinin de bir çok ilkisnin beraber olması çok özeldi. Kitaptaki geri sayısım ise beni gerdi biraz dhddh olaylar hemen bitecek sandım ehehe. O kadar şey anlattım yazarın kaleminin akıcı olduğunu anlamışsınızdır zaten. İkinci kitap için heyecanlıyım. Hemen gelsede okusam kafasındayım. Türü sevenlere ise kesinlikle önerimdir.
Maça Kızı 8 - 1. KitapDilara Pamuk · Artemis Yayınları · 20232,907 okunma