2023 21. kitabı
Okunma: 01 Temmuz 2023 19:30
Herkese merhabalar. Harika bir fantastik kurgu ile geldim bugün. Yorumuma başlamadan önce kesinlikle kitap ile ilgili spoiler vermemek adına büyük bir güç kullandığımı söylemekle başlamak istiyorum. Kitap kesinlikle hiçbir spolier yemeyi hak etmiyor. Kitaba başlar başlamaz yazar sizi oluşturduğu evrenin içerisine alıyor. Öyle bir evren ki kitabı okumaya ara verdiğiniz zaman bile etkisi sizinle birlikte devam ediyor. Okurken gerilim, heyecan, merak ve daha birçok duyguyu yaşıyor olmak, kitaptan keyif almak vb. her duygu durumunu, beklentilerini hepsini karşılıyor bu kitap. "İşte okumak istediğim kitaplar bunlar" dediğinizi duyar gibiyim. Sürükleyici, aksiyonu hiç düşmeyen, okurken bitmesin dediğim bir kitap oldu #anratourn. Kitabın her sayfasında ayrı bir heyecan sığdırılabilir mi diye düşünüyorum, sığdırılabiliyormuş. Okurken en heyecanlandığım en keyif aldığım kitaplardan biriydi. Güçlü kimi zamanda eğlenceli bir takım ile çıktığım bu yolculuk benim için ayrı özeldi. Kitap okumanın tadını film izler gibi yaşamak ayrı keyifliydi. Öyle güçler var ki bu karakterlerde keşke benim de böyle güçlerim olsa dediğim birçok güç okudum. Buraya hiçbirini yazmayacağım lütfen okuyun ve kitabın keyfini çıkarın diyorum. Sevgili yazarım s her bölümde bu karakter benim favori karakterim deyip ilerledim, en sonunda bir çıkmazda kendimi buldum. Her karakterin de cazip gelen bir tarafı olabilir mi ya. Evet sevgilili yazarım ben de Harvey aşığı bir okurunum. Ama Will'e de haksızlık yapmış olmayı da hiç istemem. Canım Alexa sen bensin .. Seri kitaplar okumaya yeniden başlamış biri olarak böyle harika kitaplar ile karşılaşıyor olmak, böyle harika kitaplar okuyabiliyor olmak benim için büyük şans. Hiç bitmesin istediğim, film tadında bir kitap bırakıyorum size. Kitap öyle bir yerde bitti ki heyecanlandığım, merakla beklediğim özel kitaplardan oldu.
AnratournM. Beyza Terzi · Otantik Kitap Yayınlar · 2023100 okunma