·258 syf.····Okunma: 08 Temmuz 2023 20:40 Hatun sevdiğim yazarlardan yazımı karakterleri onların derinliği şahane :))) Ama her kitabının inceleme girişini burada yine yapıyorum kinky seks aşırı sahneler tabu ne ararsan var herkese uygun değil . Bu tüm manyak sınırda seks sahnelerinin içine inanılmaz karakterler oturtup nefis bir iş çıkarıyor . Daha önce bu seriden 2 kitap okumuş çok beğenmiştim Dirty Bad serisinin 2.ci kitabı kendileri seriyi karışık okuyorum evet :D
Sophie Harding 28 yaşında aşırı zengin bir ailenin kızı ailenin kara koyunu aynı zamanda bir emlak müdürü . Şu ingiliz dizi ve filmlerde getto mahallelerde apartman blokları olur beş parasız her tür pisliği yapanların yaşadığı . O tarz bir siteyi denetliyor kendisi bu arada hatun aşırı sert seks seviyor ve istediği gibi bir Dom bulamıyor .
Callum Jackson 20 yaşında bu bloklarda yaşayan arada hapse girip çıkan bombok bir hayatı olan bir genç adam. Hapisten çıktıktan sonra mahallesine dönüyor ama annesi çocuğu eve almayı reddediyor. Callum'un tek olayı sadık köpeği Casey ve yaptığı sokak sanatı.
Köpeği için kavga ederken Sophie olaya dahil oluyor ve tanışıyorlar buradan yavaştan ilerleyen bir ilişkileri başlıyor . Sophie seks yapmak için buluştuğu Dom tam güvenmediği için Callum 'a para verip yanında götürüyor mesela . Fakat hatun ile Callum seks yapmaya başlıyor kız çocuktan çok etkileniyor dahil olduğu özel kulübe götürüyor .Orada arkadaşları ile tanıştırıyor konu bu şekil ilerliyor sonda bazı sıkıntılar kızın ailesinin sevimsizliği vs akıyor olay .
Ben Callum 'a bayıldım üzüldüm acıdım Sophie ile karşılaşmasına çok sevindim . Çok atarlı eğitimsiz asabi ama diğer taraftan bunlar hep korunma mekanizması içerden gayet naif bir çocuk mesela . Kitap ilerledikçe Callum okuyucunun kalbini illa kazanır bakın illa . Hayatı boyunca onu ve sanatını cesaretlendiren tek bir kişi oldu ama o kadar düşük bir özsaygısı vardı ki bunla ilerlemeyi asla hayal bile edemiyordu, Çaresizliğini ve umutsuzluk duygusunu yazar size inanılmaz hissettiriyor içiniz acıyor resmen .