2023 72. kitabı
Sana Hâlâ Bağımlı #KitapYorumu “Kime daha çok güveniyorsun, bana mı yoksa kendine mi?” “Sana.” Duraksamamıştı bile.. Herkese merhaba Serinin giderek güzelleşeceğini biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Bu kitap Lo’nun rehabilitasyondan dönmesiyle başlıyor. Lily ve Loren birbirlerinden uzaktayken bağımlılıklarını kontrol etmekte iyi bir iş çıkartırken beraber olduklarında bu durum biraz daha zorlaşıyor. Lo’ya Lily’nin bağımlılığını basına sızdırmakla ilgili bir tehdit mesajı geliyor. Rose, Connor ve Ryke bu mesajın kimden geldiğini öğrenmeye çalışırken bir yandan da Lo ve Lily’nin bağımlılığını kontrol altında tutmaya çalışıyorlar. Lily ve Lo’nun bağımlılıkları, çaresizlikleri, bağımlılıklarının altında yatan sebepleri, mücadeleleri o kadar güzel işlenmişti ki.. Duygulanmadan edemedim. Özellikle ikisinin karakter gelişimine bayıldım. İlk kitaptaki Lily ve Lo’dan eser yoktu. En sevdiğim şey Lo’dan okuduğumuz bölümlerdi ilk kitaptan beri onun bakış açısından okumayı istiyordum görünce aşırı mutlu oldum. Onu çok çok daha iyi anladım. Lo’nun kendi bağımlılığına tekrar yenilmemek için mücadele verirken Lily’e olan desteği >>> Her adımında yanında olması onunla ilgilenmesi aşırı güzeldi. Bu kitapta kendisine fazlasıyla bayıldıım. Lily’nin mücadelesi beni çok duygulandırdı, bazı hatalar yapsada kendini durdurmaya çalışması, ilişkisi için ekstra çabalaması çok güzeldi. Genel olarak Lily’i okurken aşırı duygulanıyorum. Rose, daha önce dediğim gibi mükemmel bi abla. Lily’le olan ilişkisini çok seviyorum. Daisy’nin de ön planda olmasını sevdim. Lo’nun onu abisi gibi korumaya çalışması çok tatlıydı. Ryke Meadows ne diyebilirim ki. Lo’nun en büyük şansı bence. İkisinin ilişkisini okumak beni aşırı mutlu ediyor. Lo’nun babasından göremediği o sevgiyi, desteği abisinden görmesi o kadar güzel ki. Ryke kitapta bana en keyif veren karakterlerden birisi. Connor’la, Lo’yla, Daisy’le atışmalarını okurken aşırı keyif alıyorum. Duygusal anlamda beni mahvetsede çok severek okudum. Karakterleri bu kitapla çok daha iyi anladım, onlarla daha fazla bağ kurdum. Diğer kitaplar için heyecanlıyım. (+18) ☆ 5/5
Sana Hâlâ BağımlıBecca Ritchie · Martı Yayınları · 2023357 okunma