2023 175. kitabı
Kitapta hem anlaşmalı evlilik hem düşmandan aşka var her iki türüde çok seviyorum. Kitabın konusu Vitale ve Morettiler çok eskiden iyi anlaşamıyorlar. İki aileninde çocukları olan Luca ve Verona çocukken arkadaş olmuşlar. Luca Veronanın hem çocukluk arkadaşı hem de çocukluk aşkı. Arkadaşlıklarından kısa süre sonra birgün Luca Veronaya Moretti olduğunu bunun için ondan nefret ettiğini söylüyor. İkili o günden sonra bir daha görüşmüyorlar. Bu olaydan 1 yıl sonra 9 yaşındayken Verona annesini yüksek doz uyku ilacı almış bir şekilde havuzda boğulmuş halde buluyor o sıralarda Lucanın anneside vefat etmiş. Luca annesini evde boynu kesilmiş halde buluyor. Annesinin öldürülme şekli Morettilerin yaptığı şekilde olduğu için Luca bunu Morettilerin yaptığını düşünüyor. Bu olaylardan sonra Veronanın babası kızını başka ülkeye yatılı okula gönderiyor. Verona okulu bittikten sonra teyzesinin yanında yaşamaya başlıyor. Verona babasının parasını neredeyse hiç kullanmıyor teyzesinin tutumluluğuyla yaşıyor. Aradan çok uzun zaman geçtikten sonra babası Veronayı çağrıyo ve iki aileninde büyük babalarının anlaşma yaptıklarını miraslarını kaybetmemek için ayrıca iki ailenin barışı için Luca ile evlenmesi gerektiğini söylüyor. Başta her ikiside evlenmek istemiyor ama daha sonra başka yolu olmadığını bildikleri için anlaşmayı kabul ediyorlar. Luca Veronanın şımarık bir kız olduğunu düşünüyor ama birlikte vakit geçirdikce öyle olmadığını anlıyor. Kitabın sonlarına doğru aslında her şeyin göründüğü gibi olmadığı Luca ve Veronanın annesini kimin öldürdüğü belli oluyor. Kitapta ikili arasında enerjiyi çok sevdim. Biraz daha uzun olsa yine okurdum ama yine de tadında bitti. Son sayfalarda Lucanın hem arkadaşı hem yardımcısı olan Benitonun hâli beni çok güldürdü. Kitabı çok sevdim. Puanım: 10/10
1000k
Keeping My BrideAngela Snyder · Independently Published · 202111 okunma
Ooo yorum gelmiş, şeytanın bacağını kırmışsın 😁 konu da tam benlik alıyorum listeme.
Pınar
@Cins_okur dark mafia türünde kitap okuycaksak Luca olmalı yoksa kitap tatsız olur 😂😂