Sophie... Yemin ederim bu kadar güzel olacağını beklemiyordum. Hele ilk kitapta Sophie'ye azıcık sinir olduğumu düşününce... Şu anda favori kadın karakterlerimden Sophie. Eğlenceli tavırları, vazgeçilmez spor ayakkabıları ve kendi mutluluğunu bulmak için yaşadıkları... Yer yer kızdığım ama sonuna kadar anlayıp her duygusunu hissettiğim bir karakter oldu. Liam penceresi ise daha meşakkatliydi. Kitaba başlar başlamaz kalbimi kıran bir sahne vardı ki Liam'ın neyi, neden yaptığını yazar mükemmel bir temele oturtmuştu bence. Gözlerim dolu dolu okudun o ilk girişi. Kitap ilerledikçe Liam'ın duygusal açlığı, korkuları ve hissettiği o yer yer vicdan azabını çok iyi anladım. Bir ara abarttığını düşündüğümü inkâr edemem ama o zamanlar karakter de benimle aynı fikirde olup abarttığını kabul etmişti.
En en en çok Liam ve Sophie arasındaki dostluğu sevdim sanırım. Saçma sapan entrikalar olmadan eğlenceli bir arkadaşlığın arkasına saklanmıştı aşk. Böyle kitaplar favorim olunca tadından yenmedi Collided benim için. Ayrıca Formüla 1'den hiç anlamama rağmen beni yoran bir terim ya da sıkılmama sebep olan tek bir sahne olmadı. Noah ve Maya'yı ufaktan da olsa tekrar okumak da en büyük artıydı bence. Hatta yazar üçüncü kitap için hazırlığını yapmıştı ki Jax'i aşırı merak ettim. Epilog kısmının tatlılığı yüzünden çocukların bir hikayesi olacak izlenimine de kapıldım ayrıca. (Umarım olur!) Bir tek Lucas kalbimi kırık bıraktı. Elbet onu öyle bırakmasının nedeni anladım ama yine de bu üzülmeme engel değil.
İki karakterin de kendini bulma aşaması çok iyi geçti bana. Liam'ın tam bir kitap kurdu olmasına kalbimi bıraktım. Sophie'nin planlı programlı hareket etmeye çalışması aşırı eğlenceliydi. Kısacası kitap eğlenceli dostluğu, ne fazla ne az tutkusu ve kalbimi sıcacık eden, yüzümde bir gülümseme ile okuduğum aşkı ile benim için mükemmeldi. Yazarın tarzını biliyor, sport romance okumayı seviyor ve akıp gidecek, temelinde eğlenceli diyaloglar olan *bence* anlamlı bir seri arıyorsanız Dirty Air tam size göre. Tür ve yazar size hitap ediyorsa kaçırmayın derim ben.