Kötülük Değil İyilik Kazanacak
Merhabalar
Sizlere dolu dolu hem #egitici hem #öğretici hem #yolgösterici bir eser ile geldim
Yazarımız @derya.yagmur06 Derya Yağmur
tarafından kaleme alınan #kötülükdeğiliyilikkazanacak eseri yavrularımızın hayatlarına tamamen #farkındalık katacak bir eser.
Yaptıkları hataların farkına varabilen insanın başaran ve dogru insan olduğunu eserimizi okuyunca bir kez daha iyi anlıyoruz.
Kitabımızda ki Kayra amcada yıllar önce yapmış olduğu hatasının farkına varıp,eski dostu Emre Amca ya yardımelini uzatıyor ve ne kadar güzel,hikayede dostluk kazanıyor.
İnsanın hatalı olduğunun farkına varıp özür dilemeyi bilmesi benim icin en büyük
erdemlidir arkadaşlar.İnsandır beşerdir,düşer,şaşar ama hatasını kabullenip bir özürüyle koca koca dağları aşar ve kırılan gönülleri onarır.
Yavrularımıza böyle güzel eserler sayesinde,dünyada ki hiç bir kalbin aslında kötülük sahibi olmadığını da ogretmis olacağız
Çocukların karakterlerinin sorunsuz tamamlanması için kaleme alınan bu muhteşem eseri ben gözü kapalı tüm ebeveynlere #tavsiyeediyorum
Soğuk bir kış gününde ormana giden Emre amca nın hikayesine konuk olduğumuz bu eser,bolca #sosyalmesaj lar barındırıyor arkadaşlar
Benim Elif im ve Ali Emre ile kitap üzerine bolca sohbetler ettik ve eseri kitaplığımızın en kıymetli köşesine koyduk.Kimbilir kac kere okuyacağız hep birlikte.Sonunda ezberleyip,ezbere okulda ki arkadaşlarına anlatacak benim kuzularım
Böyle kıymetli eserler her daim var olsun #okuyunokutun der susarım
#elifokuyor #okuyanterazi #okuyanteraziokuyor