2023 231. kitabı
Sır'ça Emel Sakallı Peride,herkese korkak ve pasif yüzünü gösteren,çevresi tarafından sessiz ve mülayim biri olarak bilinen biriyken aslında insanların zaaflarını kullanarak çevresinde ki herkesi çıkarcı kişiliği ile iyice sömürmüş sinsi biriydi.Babasının aldığı pahalı oyuncaklarıyla mutluluk oyunu oynuyordu.Kocası Doruk ise,Peride yı ilk gördüğü an,tutmasan yıkılıverecek,hastalıklı benzini annesine benzettiği için evlenmiş.Aralarında sevgiye dair hiç bir kırıntı olmayan bu evliliği Doruk ısrarla sürdürüyordu Konakta verilen şaşalı davet sonrası,o gece cinayete kurban giden Peride nın katilini bulmak icin Komiser İbrahim ile yardımcısı Ali,Peride nın çevresinde ki herkesi tek tek sorguya aldığında,ortaya dökülen kirli çamaşırları hayretle okurken yazarımızın keskin zekasını bir kez daha hayran kaldım Peride ile ailesinin göz bebeği olan Jeyan Herseklioglu nun paylaşamadıkları neydi? Peride ile kuzeni Emir arasında ki sır neydi? Peride yı kim öldürmüştü? Peride cinayete kurban gitmeden önce kime mektup yazmıştı? Yaşlı emektar Ahmet Bey in hayatının baharında,yirmi iki yaşında ki kızı neden intihar etmişti? Ailesinin Jeyan dan sakladığı sır neydi? İki ailenin tum sırlarını 522 sayfada bir solukta okurken,bolca aman Allah ım! Dedim arkadaşlar Yazarımız @emelsakalli_ nın kaleminden çıkan #sırlar ve #gizemler le bezeli, #psikolejik analizlerle dolu #polisiyeroman ı ısrarla ve siddetle #tavsiyeediyorum Eseri her ay birlikte #polisiyekitaplar okuduğumuz @okuyanlartayfasi nda ki arkadaşlarıma da #okuyun der susarım #heraybirpolisiyeokuyoruz #polisiyegerilim #polisiyeokuyankadınlar @polisiyeokuyankadinlar #polisiyeokumakayrıcalıktır #polisiyedebiyatkulübü #polisiyeseverlergrubu
Sır'çaEmel Sakallı · Mythos Kitap · 202314 okunma