2023 24. kitabı
Okunma: 21 Temmuz 2023 02:56
Kitap iki bölümden oluşuyor. Yeraltı ve notlar diye. İlk bölüm o kadar sıkıcı ki bu adam ne anlatıyor yahu diyorum. Ama kitabı yarım bırakmak gibi bir huyum olmadığı için ve uykumda kaçtığından şu saatte bitirdiğim iyi oldu. İkinci bölüm diğerine göre daha akıcı. İç dünyasında ki karışıkları daha iyi anlıyorum. Ama zaten hayat zor. Buna gerek var mıydı bilmiyorum. Okunmalı mıydı bence hayır. Seven olmuştur elbet yine de iyi okumalar, iyi geceleriniz olsun.
Yeraltından NotlarFyodor Dostoyevski · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2025159,3bin okunma
Bu esere 6 yıldız veya altını puan veren insanların aklından ve bilgi birikiminden şüphe ederim.
Önceki 3 yanıtı göster
@Selinmasall Yani bir birey olduğum için kendi kararlarımı kendim veriyorum. Yorumda açıklama yaptığım halde ısrarla sizin üstünüzden karar veriyormuşum gibi konuşuyorsunuz. Tam tersi ortak düşünen insanları sevmem. Kitabı beğenip beğenmemek kimsenin umurunda değil fakat kitap ortalamasından düşük puan vermeyi haddiniz olarak görüyorsanız kitabı ve yazarı sevenler tarafından eleştiri almanız da normal bir durum olması lazım. Eleştiri hazmınız yoksa yorumlara kapatabilirsiniz.
2 yanıtı göster