···Okunma: 21 Temmuz 2023 11:42 Merhaba sevgili okurlar ,
Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitirmesi üzerine geç kalmış olsam da yazarla tanışmak istedim. Kendisiyle ortak noktalarımızdan biri 7 sayısına olan düşkünlüğü imiş. O yüzden kitap 7 öyküden oluşmakta ve bunun yanında yazarken en çok zevk aldığını belirttiği kitabı olması özelliğini taşımakta. Okuduğum diğer öykü kitaplarına kıyasla farklı bir teması olduğunu ve genel olarak kadın erkek ilişkileri, bunlara yönelik zihinsel ve dürtüsel süreçlere odaklandığını söyleyebilirim. Farklı kurgular ve yaşamsal olaylar, karakterlerin içsel çatışmaları her zaman hoşuma gitmiştir ancak; her öykünün duygusal yapıma hitap ettiğini söyleyemem. "Otostop Oyunu " ve "Dr Havel Yirmi Yıl Sonra" isimli öykülerden pek etkilenmedim hatta "Otostop Oyunu " beni kızdırdı diyebilirim. Tabi ki tarzların ve hislerin farklılık oluşturabileceğini bildiğimden sizlerde bir ön yargı oluşturmak istemem. Genel olarak değerlendirecek olursam yazardan okuduğum bu ilk kitabı beğendim üslubunu, anlam ve içeriğini, seçtiği kesitlerden konuları, akıcılığını ve hissini sevdim. Okuyacaklara iyi okumalar dilerim :))