Herkese Tavsiye
2023 45. kitabı
Okunma: 23 Haziran 2023 15:15
Kitapta her insanın sevgi dilinin yani sevgiyi konuşma ve isteme dilinin ya da şeklinin farklı olduğunu ve temelde beş farklı sevgi dilinin olduğundan bahsediyor yazar. Bazılarımız sevgiyi olumlu ve destekleyici kelimelerle iletir ya da isteriz; bazılarımız da sarılmak ister, sarılıp sarmalanmak ister. Her bir insanın farklı bir kişiliği olduğu gibi sevgiyi alma ve verme biçimi de farklıdır. Her ne kadar yazar verdiği örnekleri evlilik ilişkisi üzerinden verse de bence bu kitapta bahsedilen beş sevgi dili bizim aile ve arkadaşlık ilişkilerimizde de kullandığımızda çokça faydasını göreceğimiz türden. Bu sebeple de bu kitabı herkese tavsiye ediyorum çünkü her birimiz istesek de istemesek de insanlarla iletişim halindeyiz ve sevgi her birimizin hayatında olan bir şey. Evlenmeyi düşünenler ve zaten evli olanlara da özellikle tavsiye ediyorum, evlilikleri ne kadar iyi olursa olsun mutlaka bir noktada bu kitabın bir yarar sağlayacağını düşünüyorum. Anlaşılacağı üzere ben kitabı ve sevgi üzerine bir şeyler okumayı çok sevdim. Sevgi ile ilgili bildiğiniz, okuduğunuz ve sevdiğiniz başka kitaplar varsa yorumlara yazarsanız çok sevinirim.
İnsan ve Toplum
Beş Sevgi DiliGary Chapman · Koridor Yayıncılık · 201212,4bin okunma
Son kitap siparişimde, uzun zamandır okumak istediğim ve pek çok arkadaşımın tavsiye ettiği bu kitap var 😇inceleme için teşekkürler 🌺
Umarım beğenirsin ve faydalı olur, rica ederim🌟