Merhabalar
Sizlere cok kıymetli bir eser ile geldim arkadaşlar
Eserimiz yazarımız #huriyebaş ın kızına ilk hamile kaldığını öğrendiği günden itibaren kıza yazdığı mektuplardan oluşuyor
Her bir sayfayı ilgiyle okurken,yavrusuna Kardelen Çiçeğim diye seslenen bu güzel aileyi yürekten kutluyorum
#yüreğimei̇kametedenim eseri #farkindalik adına kaleme alınmış bir eser arkadaşlar
Yavrusuna on bir haftalık hamileyken #downsendromu olduğunu öğrenen ailemiz,çevrelerinden yavruları #downsendromu damgasıyla,ötekileştirildigi dönemde yazarımız”Allah ım yavrumu bana göster”diyerek gözyaşlarıyla dua eder ve duası kabul olur.O gece yavrusunu rüyasında görür.
Gönlü güzel yazarım yavrusunun kendisine on bes yıl önce Peygamber Efendimizin selam ve hediyesi olarak müjdelemişti
Yavrusuna yazdığı mektuplarda hem duygularını hem yavrusuna nasihatlar ediyor.
Yazarımızın yazdığı satırlarda en
cok yüreğime dokunan notu “Olur ya,bir gün hayatınla ilgili aldığın bir karar sorgulanırsa ya da herhangi bir sebepten dolayı seninle alay ederlerse bu sözlerimi hatırla:
“Senin hayatında olmasından şikayet ettiğin her ne varsa belli başkalarının hayalidir.Onunla mutlu ol,farklı olmak güzeldir”
Çocukluğundan itibaren günlük tutan yazarımızın,günlüğüne İrem ismini koyması cok şirindi.Kırgınlıklarını ,kırık yanlarını,kalp ağrılarını hep günlüğündeki satır aralarına saklamış olduğu satırları okurken,o satırlarda kendimi buldum.Çünkü bende çocukluğumdan evliliğimin ilk yıllarına kadar hep günlük tutardım arkadaşlar,zamanla bıraktım günlük tutmayı ..
Hayatta ne yaşıyorsak sebebi var o yüzden daima gülümse.Ağlarken de gülebilen biriyim ben ya da gülerken ağlayan.Duygular önemli,saklamak niye? Duygular fora o halde
Kalın sağlıcakla
Ece Ceren Gültepe @elpisyayinlari #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi #fypシ