Çok çok çok güzeldi. Bu seriye bayıldım. Her bir karakterin hikayesi bir diğerinden daha güzel.
Bu kez Nico adlı gangsterimiz Bianca'yı kendisiyle evlenmeye zorluyor. Çünkü Bianca'nın eşi ondan para çaldı ve sonra da öldü. Şimdi borcunu ödemek Bianca'ya düşüyor.
Bu adamlar mafya ve güya ahlaksızlık namına her şey onlarda. Ama iş kadınlara gelince hemen basıyorlar nikahı :)))
Gasp etmeye alışkın olmaları, rızası dışında alıkoymaktan korkmamaları lazım ama adamlar hemen evleneceğiz diyo. Sanki evlilik bağı olmasa kadınları yanlarında tutamayacaklarmış gibi. İşin bu ahlaki yanı hoşuma gidiyor ama tuhaf da gelmiyor değil :)
Elbette bu benim için hiç sorun değil. Hikaye akışı mükemmel. İtalyan mafyaları hakkında epey şey öğreniyorum bu sayede ;)
Okumam uzun sürdü ama bu tamamen benim vakitsizliğimden. Yoksa art arda 1 haftada hepsini okuyup bitirirdim. Bence mükemmeller. Hemen 3. kitabı sıraya koydum bile. Bu tarz mafya kitaplarını sevenlere tavsiyemdir.
Bir kez daha seriyle beni tanıştıran Triganis e teşekkürlerimle :)
Çok sevindim beğenmene yeni yazarları keşfetme misyonu edindim çok patlakta çıkabiliyor ama böyle şahaneleri yakalayınca mest oluyorum . Hele benden görüp okuyup beğenenler olunca daha mutlu oluyorum iyi okumalar 🥰✨🥰