2023 202. kitabı
Okunma: 25 Temmuz 2023 14:07
Chestnut Springs serisinin 4.cü kitabı seriyi manyak gibi karışık okuyorum evet ama olsun :D İlk okuduğum 2.ci kitap bundan bir tık güzeldi zira orada Willa gibi deli manyak şahane bir kadın karakter vardı . Bu kitap yine iyi kadın karakter Winter biraz sıkıntılıydı sadece gerçi haklı kadın o ayrı . Neyse yazar dehşet tatlı erkek karakterler yazıyor arkadaşlar burası net ve dili pek güzel ve o leziz aile ortamı . Bu kitap ilk kitabın kadın kahramanı Summer'ın kız kardeşi Winter ile boğa binicisi Teo Silva hakkında . Bunlar ilk karşılaştığında Winter boşanma aşamasında olabilecek en tiksinç koca ile boşa giden 3 senesi olmuş . İlk gece birlikte oluyorlar sonrasında aradan 1.5 sene geçiyor günümüze geliyor kitap . Winter bir kız bebek sahibi tabı Teo'dan adamın haberi yok zira kadın ulaşmaya çalıştığında saçma sapan bir olay yüzünden ayrı düşüyorlar . Sonrasında Teo öğrendi ve adam şahane ya bakın şahane yazar alın okuyun bu adamları ağlayın demiş sanırım :D Theo ve Winter her yönden birbirinin zıttı .İlişkileri normal bir ilişki gibi ilerledi ve Theo her an Winter'a ve onun aşkına layık olduğunu kanıtladı. Bir kızı olduğunu öğrendiğinde hem Winter hem de Vivi için gösterdiği efor sevgi mükemmeldi. Sonu mükemmeldi ve tam istediğim gibiydi.
RecklessElsie Silver · ‎ Elsie Silver Literary Inc . · 0692 okunma