Bir Milyon Öpücük Kitap Yorumu
2023 24. kitabı
Puan : 7/10 . . . Selammm herkese bugün alev alev bir lise genclik kurgusu ile geldimm Lancaster kolejinden Wren Beaumont ve Crew Lancaster’ın birbirlerine bir ödevden dolayı yakın olmalarıyla başlıyor işler. Wren, Crew’in ondan hep nefret ettiğini düşünüyor çünkü Crew bakışlarıyla bunu hissettiriyor hep. Fakat işler hiç de öyle değil. Okula kaydolduğundan beri Crew, Wren’i gözüne kestiriyor. ‘Varlığımın mutlak felaketi’ diye tanımlıyor kızımızı. #kitapyorumu Ben açıkcası bu kitabı gerçekten sevdim. Acayip bir şekilde smut var ona göre okumalısınız. Beni rahatsız eden tek şey bir lise kurgusunun bu kadar uzun tutulması oldu. 500 sayfa kitap. Bir de yaşınız büyükse belki bu tarz hikayeleri sevmeyebilirsiniz, ergence gelebilir. Bir de okurken bu hangi lise ya diyorsunuz. Ben kitabı gerçekten beğendim hatta Crew’in hanımcılığı beni bitirdi diyebilirim. Chanel rujlarla ilgili bir olay var o kısmı çok seviyorum. Spoiler olmasın söylemeyeyim. Bir de kitapta çok meşhur bir lolipop sahnesi var. Ben açıkçası tiksinmedim. Ama çok smut okumuyorsanız ya da okuyorum ama sınırlarım var diyorsanız o sahneyi sevmezsiniz. Benim yorumum bu kadar iyi günlerr dilerimm. Umarım yorumumu sevmişsinizdir. Siz bu kitabı okunuz mu?
Bir Milyon ÖpücükMonica Murphy · Ren Kitap · 01,131 okunma