ŞARLATAN KİTAP YORUMU
2023 34. kitabı
. . . Selamlarrr bugün size kapağına aşık olup okumak istediğim ve okuyunca da keşke daha uzun sürseydi dediğim bir kitap ile geldim. Kısaca konusundan bahsedip yorumuma geçeyimm. Nükleer bir felaketin ardından halk mutasyon ile tanışıyor. Kimisinin vücuduna göre büyük kafası, farklı renkte gözleri vesaire oluşuyor. Yönetim ise çok acımasız… Güzellik tek skalakarı olmuş durumda. Güzel olup yönetim tarafından seçilmek istiyorlar. Ne için seçilmek istediklerini ise okuyun ve görün diyorum… #kitapyorumu Okurken ne oluyor burada ya dediğim bir kitaptı. Gerçekten güzellik algısına takmış durumdalar. Bu yüzden de ellerinden geleni yapıyorlar. Baş karakterimiz Victor seçilmek için malikaneye gidiyor tüm gençler gibi. Fakat karşılaştığı entrikalar o kadar çok ki… Leydi Marcilus karakteri ise çok ilgimi çekti. Geçmişi ve karakteri çok ilgi çekici. Kendisi hakkında sürekli ikilemlerim oldu. Acaba kötü mü iyi mi? Düşünüp durdum. Kitapta Venolin isimli bir çiçek var. Ben o çiçeğe çok şaşırdım. Devam kitaplarında da bu çiçeği çok kullacak bence yazarımız. Kitapta heyecan, gizem sürekli vardı. Bir kötü yanı var sadece bitmesi. Lütfen kitabın ikincisi hemen gelsin. Yorumu bitimeden önce ekleyeyim. Yazarın watty’de Melas isimli bir kitabı var. Ben o kitabı da okumayı düşünüyorum. Fantastik bir evreni var. Haberiniz olsun Benim yorumum bu kadardıı. İyi günler dilerim. Okumalısınız
ŞarlatanAytuğ Tunç Deveci · Otantik Kitap · 2023280 okunma