·286 syf.····Okunma: 29 Temmuz 2023 18:07 Neva ablamız baktı seri tuttu yapıştırıyor en seriden devam kitaplarını bizim için çok iyi tabi . Ayrıca bir sonra gelecek olan kitabında müjdesi ve karakterleri belli oldu kadın belli erkek için tahmin edin diyor :)
Perfectly Imperfect 7.ci kitap burada bebeğim Sergei ve o manyak Felix vardı beni mest etti :D Alessandro geçmişi hoş değil sonunda kendi gibi sokaklardan gelen önce arkadaşı sonra karısı olan kadını 8 sene önce kaybetmiş . Ve bunu yapanı cezalandırmayı kafaya koymuş bir adam . Sergei ile bağlantısı aynı timde bulunmalarından geliyor . Adam sonunda karısını çarpıp öldüren ve bundan cezasız kurtulan adamı buluyor . Adım adım planlarla evine karısının koruması olarak giriyor adam İtalyan bir Capo tam pislik ötesi bir herif . Karısının daha önce işe alınan 3 korumasını öldürmüş . Ravenna 'nın annesi bu Capo'nun evinde temizlik işi yaparken kızını yanında götürüyor arada kızın erkek kardeşi yine inanılmaz bir cürret ile para kaybediyor . Ve Capo abi Ravenna'yı kendine karı olarak alıyor kızda bir güzel akıllara zarar . Tabi olaylar boka sarıyor herif manyak üstelik iktidarsız kız yapmadığı eziyet yok . Alessandro 'nun amacı Capo karısı Capo'nun babası hepsini öldürmek ama işler kızı görüp hele çektiklerini anlayınca değişiyor . Sonrası artık akıyor olaylar planlar cinayet vs :D