lk önce Colleen ne yazarsa yazsın bir şekilde okuttuğundan hemfikiriz. Bunu da yalayıp yuttum ve genel olarak sevdim. Trey şerefsizine rağmen bir bırakmadı yakamızı... Sayfa 150'ye kadar herşey hızlı ama güzel ilerliyordu ama sonrasından Auburn'ün çocuğum için her şeyi yaparım hatta tecavüzcü birine bile katlanmayı düşünüyordu bir ara. Birçok sebepten Auburn'ü sevmedim. Bir o kadar da Owen'ı çok sevdim. Sadece onun için okudum. Bir ara sen kimseyi hak etmiyorsun uzaklaş bunlardan kafasındaydım. Çünkü Auburn'ün Owen'ın çabalamasına rağmen hiç yardımcı olmuyordu katlanamadım. Ayrıca biraz daha yaşları büyük olsaydı keşke o zaman kitabı biraz daha derinden hissedebilirdim. Auburn'ün 15 yaşında aşık olması hadi neyse lafım yok ama hamile kalması? Asla tasvip etmiyorum. Hoşuma gitmedi. O yaşta bebeğini aldırmayı düşünmen gerekiyordu. Yaşları benim için sıkıntıydı. Ve Col'ın hep yaptığı gibi ters köşe ile bitmesi amaçlanmıştı en sonunda ama tahmin edilebilir bitti. Genel olarak Owen için sevdim diyorum kitabı.
3,5/5