Yeni kitabım satışta.
kitapyurdu.com/kitap/vasi/6532... Defalarca paylaşıp kimseye rahatsızlık vermek istemem. Defalarca paylaşmayacağım söz veriyorum. Bir defa paylaşacağım an itibariyle yeni kitabım satışa sunuldu. Güzel temennilerinizi elbette alırım İsterim ki, herkes okusun. Konu benimle ilgili değil kitabın kendi talihiyle ilgili, yolu açık, okuyucusu bol olsun. Okunduğu anlar keyif versin, yola yarenlik etsin isterim. Sevgi ve saygılarımla 🌸

Şeyma R.GZN...

@Shimo
Satışta...
Yazmak kurduğun düşe dahil etmektir, kökleri gerçek hayattan beslenen düş kurmaktır. Hayatı katlanılır kılar: Yazar ya da okuyucu kimin, neye ihtiyacı olacağına, daima zaman karar verir. Şeyma Reyhan GözenŞeyma Reyhan Gözen kitapyurdu.com/kitap/vasi/6532...
1K
2.996 Gösterim
Tebrik ederim Şeyma Hanım, hayırlı olsun. Paylaşma konusunda sizin gibi düşünmüyorum. Bence zaman zaman paylaşmalısınız ki daha çok okuyucuya ulaşasınız. Siz o kadar emek sarf edip yazmışsınız, okumayı sevenler de bir zahmet katlansınlar bu paylaşımınıza. Tekrar kutlarım, Emeğinize sağlık. En kısa zamanda temin edip okuyacağım inşaallah.
Lokman Bey, haklısınız aslında vermiş olduğunuz cesaret için içten teşekkür ederim. Takdiriniz elbette çok kıymetli, okursanız memnun olurum çünkü elbette okunması için yazıyorum, tekrar teşekkür ederim 🌸 Kıymetli yorumunuz ve samimiyetiniz için. Eksik olmayın.
Kaleminiz daim, okurunuz bol olsun Şeyma hanım. 🍀
Önceki 4 yanıtı göster
@Aiseyldz İnşallah ❤️
Kargo çıktı mı hocam💜
Önceki 1 yanıtı göster
Çıkmış olmalı bakmak lazım, bakıp söylerim tatlım
5 yanıtı göster