yaralı prensim ya Mikhail çok güzelsin gerçekten onca yaşanmışlıklarına rağmen kalbinden yara almayışın çok güzel. Öyle güzel sevmek ve ilgi olur mu abi ya. Erkeğin ilk önce aşık olması olayını çok seviyorum. Roman'ın gelip Bianca ile kim evlenecek sorunu sorduğu zaman Kostya gidiciydi jdfjdfjdf neyse ki Mikhail söylediği sözle odada ki herkesi şoka uğrattı ne yani yaralı prensim birini isteyemez mi alla alla! Mikhailin başta ki küçük temaslarına bittim sanki gerçek mi o yanımda mı ben onunla mı evlendim sorularını cevaplar gibiydi. Birisinin o koca götlü babaya dersini vermesi gerekiyordu Mikhailim durur mu onu da halletti. Küçük ve tatlı bir ev arkadaşımız varmış onunla iletişimimiz her ikisi için çok ama çok tatlıydı yiaaaaa iki yaralı insanın birbirlerine iyi gelmesini okuduk yine kusurlu kusursuzlar gerçekten çok doğru bir isim Roman ve Nina çiftindense bu çifti daha çok sevdim serinin kitapları gerçek ve güzel birinci kitap hakkında dediğim gibi çok hızlı aşka düşüyorlar ama alıştım gibi her şey hızlı gelişiyor ama yormuyor baş ağrıtmıyor ben zaten iyi hissetmek için kitap okuyorum ve bu seri bana iyi geliyor yine dediğim gibi çerezlik ve rsye sokmayan yormayan bir gün içinde bitirilebilecek bir kitap