2023 9. kitabı
Buraya ilk defa bir kitap hakkındaki düşüncelerimi yazıyorum. Şermin Yaşar'ın okuduğum ilk kitabıdır 'Kalk Yerine Yat'. Diğer kitapları nasıldır bilmiyorum ama bu kitabı beni o kadar etkiledi ki keyifle okudum. Bazen güldüm hatta kahkahalarla, bazen hüzünlendim, üzüldüm sanki anlatılanları kendim yaşıyormuşçasına... Öyle iyi cümleler kurmuş ki sohbet havasında ve size hissettiriyor o atmosferi, içine çekiyor sanki o anı yaşıyormuş gibi hissettiriyor. O kadar içimizden, mutlaka öteden beriden şahit olduğumuz, duyduğumuz, sanki mahallemizde olmuş gibi sıcak, samimi tanıdık hikayeler var içerisinde. Kendinizden bir şeyler bulacağınız, sıcacık, samimi bazen Anadolu insanı olduğumuzu hissettiren hikayeler... Hatta bence güzel eleştiriler var içinde anlayabilene sadece hikaye diye anlatıldığına bakmayın. İşin özü ben bayıldım sıkılmadan, keyifle, heyecanla okudum. Diğer kitaplarını da merak ediyorum en kısa sürede temin edip okuyacağım. Emeğinize, yüreğinize, kaleminize ( pardon klavyenize ve parmaklarınıza ) sağlık Şermin hanım.
İnsan ve Hayat
Kalk Yerine YatŞermin Yaşar · Doğan Kitap · 20257,8bin okunma