İslamiyetten korkuyorlar
2023 15. kitabı
Okunma: 07 Ağustos 2023 21:37
Herkes gibi yaşamını sürdürmeye çalışan bir insanken bir anda kendini insanlıktan nasibini almamış, gözlerini kin, hırs ve işkenceden başka hiçbir şey görmeyen zalimlerin olduğu bir savaşın içinde buluyorsun ve bu acıları yaşamanın en sebebi ise Müslüman olmak.Bir insanın başına gelebilecek en kötü şey inancı olmayan alçaklar tarafından alıkonularak türlü işkencelere maruz kalmaktır incir kuşları uzun süre etkisinden çıkamayacağım bir kitap olarak kalacak okurken şu soruyu sordum: Nasıl olur da insanlar bu kadar kötü olabilir ve nasıl olur da tüm dünya bu katliama sessiz kalabiliyor? 1992-1995 yılında yaşanan bu katliamın bittiğini düşünürsek çok büyük bir yanılgıya düşmüş oluruz evet şimdi bir savaş yok belki ama bu yaşanan katliamın temelindeki ana sorunun İslamiyet düşmanlığı olduğunu unutmamak gerekiyor ve en acısı da şu ki yıllar önce yaşanan katliamın benzerini ne yazık ki halen görmekteyiz başka müslümanların halen bu tür işkencelere maruz kaldığını unutmayalım, dünyanın o zamanlar yaptığı gibi yine bu işkencelere sessiz kalması ve görmezden gelmesi gerçekten çok kötü bir durum bizler gerçek anlamda inançlı Müslümanlarsak bu işkencelere sessiz kalmamalıyız onlar gerçekten İslamiyetten çok korkuyorlar ben tüm bu hırslarının işkencelerinin ana sebebinin İslam düşmanlığı olduğuna eminim dilerim ki bu işkenceler son bulur Müslümanlara ve benim kıymetli dinim İslam’a dil uzatan herkes gereken en ağır cezayı alır. Boşnak kadınlarına ve genç kızlarına yaşatılan bu acıyı şiddetle kınıyorum ve bu alçaklığa sebep olan herkesin de işkence içinde gebermesini diliyorum.
1000k
İncir Kuşları Sinan Akyüz · Alfa Yayınları · 201733,3bin okunma