2023 47. kitabı
Okunma: 11 Ağustos 2023 12:03
Tatil için kalan 10 günlük süreçte yanımda getirdiğim tüm romantik komedi kitaplarımı bitirdim. Ve getirdiğim bu tarz kitaplar içinde en sevdiklerimden biri oldu. İlk defa içinde hiç erotizm/ sex olmayan bir romantik komedi okudum ve çok mutluyum. Yaş grubu da düşünülünce buram buram erotizm bazen “fazla “ gelebiliyor. Hannah çok sevimli bir karakter, fazlasıyla bizden biri. Ahım şahım bir güzelliği yok. Ama muhteşem bir ajan/ koruma. Hayatı hep kaçarak, kendini insanlardan saklayarak, koruyarak geçirmiş ve kimse ile (farkında olmadan ) bağ kuramıyor . Annesinin vefatınnn ertesi gün sevgilisi onu terk ediyor hemde en yakın arkadaşı için. Bu yıkılmışlık içinde herkesin hayran olduğu muhteşem aktör Jack ile tanışıyor , çünkü onun koruması oluyor. Hikaye sıcacık, insanı sarıyor, okurken sık sık empati yapıyorsunuz , çünkü o sizden biri gibi. Jack karakterinin muhteşemliğine hayran kalıyorsunuz. Spoiler vermeden anlatmak zor ama gerçekten çok güzel işlenmiş konu. Sadece sonunu çok oldu bittiye gelmiş gibi hissettim, sanki daha farklı anlatılabilirdi. ( Aslında 6 puan vermiştim ama Jack hayrına 7 yaptım )
Aşk
Özel KorumaKatherine Center · Artemis Milenyum · 2023987 okunma