Hadi kalkistim bende bi bokluga Benide birileriyle shipleyinn Herkes istedigiyle shipleyebilir taniyorum tanimiyorum farketmez
Gönderi kullanım dışı
··3 alıntı·
Asel
Hiv û Roj @amedd_ hangi hesaptasin bilmiyorum knk Yeşil Başar deniz⋆ jeynep @Puhahahaa Bir DAREN Fanı ❦ @Egeninincisiizmi Dare @Demirxx Berk! @kafalarpiril Yeşil Başar @asya_kavin @lezredell @Sadeceaylayva @Gitapkurdu10 @Anubis__ Aybüke karanfil` @ceyda0209 @w_yusuf21 Yağız @yildizlaratutsak @aykadarparlak @Sadeceler_ACITTIR @kalpneisterseoolur @Kuzeyinkedicigi @Masalistee Mina b8xtsw @iremcabbarrr @Ozlemissin_beni987 @Yigitiste_ @cananderlerr @Hiroiste @Prin_cess @Uziel_Leydi Ays @tekguvendigimkitaplar @Hazaliniz_bilader @mervmerw Avenoir @zeynepsudekrc06 KİMSE BEN NALAKA DEMESİN TANİMASANİZDA ATİN BİSEYLER BULDUGUMU ETİKETLEDİMM O KİSİYİ BİLENLERDE ONU ETİKETLEMESE SEVİNİRİM BURAYA YANİT OLARAK DEGİLDE DİREK YORUM YAPARSİNİZ DAHA İYİ OLUR DİGERLERŞ RAHATSİZ OLMASİN🤍
Asel
`oyku etiketledim seni ama görmedin sanriimm beni o disinda biriyle shiplee
Asel
Mavi istedigini yapmakta serbestsin bal petegim
@Barushewski bir tanesini attim öylesine yanlış anlaşılmasın lütfen
Asel
Sevgilisi var yanlis bilmiyosam baska etiketler misin
Asel
@Galatasarayolmusherseyim `oyku Masallardankorkuyoruz @Yanlizyasayan @ruhkadehim O disinda herkesle shiplemekte özgürsünüz
Kendimle💅
@Benegenininicisi ❤️‍🩹
Asel
Kızlarım böyle seylerle ic ice degilsiniz ama kizlarimsiniz herkesi etiketleyip sizi etiketlemesem olmazdii @authorpineapplee @authorpineapple nur elina @Benegenininicisi @Evbazenkitaplardir_
Ben burada erkek tanımam çok valla
elina tamamdir kusumm