Puan vermedi·400 syf.····Okunma: 14 Ağustos 2023 16:07 Nefes almadan sayfalarını çevirdiğim, okurken heyecandan ölecekmişim gibi hissettiğim Yalanın Cazibesi kitabı ile geldim haftanın ilk günü. Bu kitabı okuyupta 'ben ne okudum ' şimdi diye düşünmeyen olmayacaktır.
Birinci kitabı sevdiyseniz ikincisine tek kelime ile bayılacaksınız. Kitabı bitirip kapağını kapattığımda itibaren kendime gelemiyorum. Ben neyi okudum şimdi dedim. Yazar karakterleri, olayları öyle güzel kurgulanmış ki o sondan sonra şok olmayan da ne bileyim.
Baştan sona merak içinde sayfaları çevirirken sırlar, olaylar, karakterlerin birbirlerini yanlış anlaması ve bunun sonuçları ile harika bir devam kitabı okudum. Öyle ki kitap bittigide herkesle konuşmak anlatmak istedim.
Birinci kitapta Adrian'ı okumuş tanımıştık şimdi ise biraz daha eskiye gidip Adrian ve Lia'nin nasıl tanıştığına ve birlikte olmaya başladıklarını okuyoruz. Adrian'in ne denli sahiplenici oldugunu, takıntısının ne denli derin, öfkesinin ne kadar sert olduğunu daha iyi anlıyoruz.
Lia'a ile birlikte olduktan sonra onu takıntı haline getiren Adrian tüm planlarını buna göre yapar. Ama o sessiz, naif olarak tanıdığımız Lia'da sevsede bu durumdan kurtulmanın yollarını arar bu da bizi öyle ters köşelere, öyle şok edici olaylara götürür ki yazar bize nefes dahi aldırmaz.
Birinci kitapta ki kafamızda kalan tüm soru işaretleri bir bir ortadan kalktığı ikinci kitap benim için nefes kesici derecede keyifliydi. Ve o finali ile yazar yine bize tokat attı şimdi en acilinden üçüncü kitabı bekliyorum.
Kalemini kurgusunu sevdiğim yazarın iki kitabını da keyifle öneriyorum tabi bu türü okumayı seviyorsanız ki ben biliyorsunuz ki bayılıyorum...