2023 30. kitabı
Okunma: 10 Temmuz 2023 13:21
Kitabı okuduğum zamanlarda romantik bir şeyler okumak istiyordum ki romantik hiç de alışık olduğum bir tarz değildir. Ama değişik bir şeyler denemek istiyordum. Şansa bu kitabı gördüm kapağı fazla şirin geldi ve güzel bir aşk öyküsü okuyabileceğimi düşünüp almaya karar verdim. Burada da 1 2 incelemeye bakmıştım almadan önce. 10 puan veren de 3 puan veren de vardı. Hatta 3 puan verenin çok abarttığını düşünüp "Yaa bu kadar da kötü bir kitap olamaz." demiştim. Abartmıyormuş. Yazarlığa saygımdan 5 puan verdim ve daha üstünü kesinlikle hak etmeyen bir kitap. Öncelikle kitabın arkasında 'Yetişkin okurlara tavsiye edilir' gibi bir ibare var. Ya da bunun gibi bir şeydi. Bunu görünce zaten dedim ki bunu başka bir yerde belirtmeleri gerekmez miydi acaba. Ama her neyse yetişkin bir birey olarak kitabı okudum. Ve 300 küsür sayfa kitapta 217 de öpüştüler.(Evet bu durum beni biraz üzdü beklentim kesinlikle bu değildi.) İnanılmaz gerçekten baya yetişkin içerikli bir kitap. Ana karakter ablamız da çok garip biriydi ve kesinlikle erkek karakteri hakettiğini düşünmüyorum. Her şeyden nem kapıyordu sürekli. Kitabı okurken de erkeğe acıdım zaten. Kitabı okumak kolay değil. Okurken hiç eğlenmedim de. Bu yazar ne yazsa okurum diyen insanları da anlayamıyorum. Kitapçılarda da wattpad kitapları kısmında satılan bir kitap zaten o yüzden pek şaşırmıyorum da. Ama kısaca kimseye tavsiye etmem. Okuyup boşa zaman harcamayın ben yaptım siz yapmayın lütfen. Ama yazarın diğer kitabı güzel olabilir onu bilemiyorum. İyi günleeer. İyi okumalaaaar.
Her Şeyden Önce SenMia Sheridan · Yabancı Yayınları · 0620 okunma