2023 136. kitabı
UYANIŞ . Yeni haftaya güzel bir silkelenip kendimize geleceğimiz #uyanış ile merhaba.  Herkesin kendi ruhuna yönelip eksikliğini göreceği bir okumaya var mısınız? Herkesin bir hikayesi vardır. Peki, hikayelerimiz olmasa biz kim oluruz? Zihin, düşündüğü şeye inanmaya başladığında, olan şeye yeni bir anlam kazandırmaya çalışır. Bir gerçek vardır,  bir de zihnin yorumu. Dışarıda olan gerçek iken, zihnin karşı oluşturduğu kurgu ise içeride olan şeyi adlandırma çabasıdır. Bizlerde dışarıdaki gerçekleri, kendimizce bir şeyler katarak yorumlarız yaşadıklarımıza göre. Zihnimizdeki düşünceleri susturamayiz belki ama onlara pozitif yön verebiliriz. Nasıl hareket edebileceğimizi, neler yapabileceğimizi ruhumuzla uyum içinde harekete geçerek hikayelerimize yön verebiliriz. İşte okudukça bizi rahatsız eden konuları keşfedip, arinmamız gereken hikayeleri not alacağımız, sonrasında da gösterilen tekniklerle hikayemize yeni bir yön vereceğimiz harika bir kişisel gelişim önerisi . Kendi içimize dönerek, kendimizi severek, deneyimleyerek ve deneyimleri hissederek, kısır döngü içinde kaybolmadan, önce kendini severek, iç sesini dinleyerek, yeni olana yer açıp bakış açını değiştirerek,  korkudan arınıp enerji alanlarını hissedip kendi gerçekliğine tutunarak, hayatı gerçekten yaşayıp derinden hissetmek istiyorsan ve çok daha fazlasını deneyimlemeye evet diyorsan #uyanış seninle. Dönüşüm çalışmaları,  İnanç kodları, çakra noktaları ve aura analizi ile birlikte onları dengeleyen besinlerin listesi, meditasyon yöntemleri, kök frekans hesaplamalar. Birde benim uzun uzun notlar aldığım anahtar kısımları ve enerji yönetim çalışmaları var ki, herkesin kendi ihtiyacına göre ilk defa bu kadar açık ve uygulamaya uygun anlatım gördüm. Enerji çalışmaları,  tütsü ve kokular,  teşekkür etme ve kendin ile başlayan bir yolculuk. Şimdi başlayıp sizi sonsuzluğa götüren bir huzur anı. . Konusuna ilgisi olanın bayıla bayıla okuyacağı, hayatını yönlendirmek isteyenlerin ise keyifle başlangıç yapacağı bir yolculuk bu. Sizlerde içeriğindeki detaylı anlatım ile korkularınızla, geçmişinizle yüzleşmeye ve 21 günlük ritueller ile yeni bir sen' e var mısınız?
UyanışCan Perimcek · ‎Doğan Novus Yayınları · 202320 okunma