Sesini duyur 1
2023 23. kitabı
Okunma: 15 Ağustos 2023 17:11
Kitabı aylardır okumayı planlıyordum ve okumak için mükemmel bir zaman bekliyordum acayip beklentim yüksekti aslında beklentimi tam olarak karşılamadı.yine de kötü sayilmazdi sadece ben çok beklentiliydim 8,5/10 hak ediyor bence umarım ikinci kitap daha iyidir .Spoiler aşağıda SPOİLER ! herkes deren karekterine bayılmış ama ben fazla sevemedim ve içimde bir şüphe uyandirdi ve aralla olan rekabeti kesinlikle aşka dönüşecek burada da efra'ya üzülüyorum ama bence efra uygarla daha çok yakışıyor ama arala kaptırmış kendini umarım üzülmez bora desen ne yapıyor bu salak defneyi unutmustur umarım yoksa fena soverim.maya zaten kaptırmış kendini anlaşılan o ki .final kısmı neydi amkk öyle ne olduğunu anlayamadım ölmezler zaten ikinci kitap olduğuna göre ama bunu yapan kim olabilir aklıma bu işin içinde defne yada ulaş olabilir gibi geliyor çünkü başka kim boranın kaza yapmasına neden olup maya oradayken garajdaki muzik yerini yakıp mayayı kilitler ki? Neyse ki bora kurtarmaya geldi ama kolundan dolayı kurtaramadı ne olacağını merak ediyorum
Sesini DuyurM. Rise · Ephesus Yayınları · 20222,687 okunma