2023 70. kitabı
En merak ettiğim erkek karakter sonunda karşımda. Öncelikle spoilerlı yazacağım bu yüzdne okumadıysanız burdan sonrasına bakmayın. Klişede olsa grey boy modeli olan bir erkek ve oldukça saf olan kızımız karşımızda. Christian oldukça takıntılı bir erkekti ve bana fazlaca made serisi nico ve grinin elli yonu christianı andırdı bence stella da ana çakması gibiydi okuyanlar anladı. Çok beklentim olmadan okudum aktı ve gitti fakat bence içinde eksiklikler ve kurguda boşluklar vardı. Christianın intikamı vardı o bir anda gitti, jules 3. Kitapta iyilik borcu vardı en azındam burdan bir yerlerden çıkar diye düşündüm stella olayları anladı ama salağa yatmayı seçti fakat yinede yüzleşme isterdim çünkü manyak karakter yazacaksan bunu yapmalısın. Dark karakter yazıp sonra bu şekilde olunca komük oluyor. Bir puan bundna kırdım seriye bakacak olursak en güzel bence 2. Kitaptı. Sonra 4, 3 ve en kötü 1 olarak sıralayabilirim. Çok rahat rs ten çıkaracak bir seri ve hepsinin hala birlikte olduğunu okumak harikaydı.
Twisted LiesAna Huang · 20222,242 okunma