2023 5. kitabı
Kitabın akıcılığı güzeldi aslında ama pek benim okuma tarzımla uyuşmadı sanırım bazı yerlerde sıkıldım, genel olarak sevdim. Yaralı iki karakterin birbirini tamamlaması, bazen hatalar yaptılar bazen de birbirlerini kırdılar ama gün sonunda her daim birbirlerini sardılar. Alya karakterine bazen çok sinir oldum. Timur karakterine ise ba-yıl-dım, gizemli ve çekici tavırlarıyla insanda merak uyandıracak bir adam. Kitapta en sevdiğim detaylardan biri ise Dante'nin İlahi Komedya kitabından alıntıları barındırmasıydı. Her kitapta klişeler olduğu gibi bu kitapta da bulunmaktaydı, yazarın anlatım dilinin gelişmeye açık olduğunu söylemeliyim. Yan karakterlere ve ilişkilere önem verilmesi oldukça güzeldi. Bazı yerler kafamı karıştırdığı için tekrar dönüp okumalarım oldu, bazı sahneleri ise daha ayrıntılı okumak isterdim. Ayrıca kapak tasarımına bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Dolu dolu bir kitaptı. Dram, kaos, aşk ve tutku içerikli kitapları okumayı seviyorsanız kesinlikle okumalısınız. Son olarak kitap +18 içerik ve yasak aşk bulundurmakta bunu göz önüne alarak okumanızı tavsiye ederim.
Kupa Kızı ve Sinek ValesiZeynep Güverçin · Dokuz Yayınları · 2023102 okunma