···Okunma: 17 Ağustos 2023 20:25 Sonunda ejderhama kavuştum. Kanatları sökülmüş prensimi özlemiştim ve sonunda Nyfain'i okudum.
Kitap akıcıydı. Eğlenceliydi. Sonunda "Pek Ünlü İblis Bey"i gördük ama biraz fazla mı kızgınlığa giren tavşan misali bir ortam vardı sanki?
Ağzı bozuk Finley'i seviyorum. Finley'in hayvanını da seviyorum. Bir kadının saçma sapan hallere girmeden ortamın iplerini eline almasını her zaman sevmişimdir. Gelin görün ki Nyfain gibi krallığı yok olmanın eşiğinde ve Finley'in sevdiklerinin ölümle dans ettiği düşünüldüğünde biraz fazla sevişgenlerdi.
İlk sayfalar Nyfain'in birinci kitapta bıraktığı şekilde başlıyor ve o bölümler neden vardı, amacı neydi henüz çözmüş değilim. Bazı olayların sadece drama yaratmak için yazıldığını düşünüyorum ve konuya katkısının olduğunu sanmıyorum ama varlar...
Kitap sonlara doğru açılıyor çünkü zaten o anları okumak için bunca sayfayı deviriyoruz.
Çok fazla söyleyecek bir şeyim yok. Seriyi seviyordum hâlâ sevmeye devam ediyorum. Üçüncü kitap final olacak herhalde. Güzel bir pataklama ve hepimizi gülümseten bir final yapması dileğiyle son kitabı bekleyeceğim.
Kitap fazlasıyla yetişkin içerikli. Dikkat dahilinde elinizde bulundurunuz efendim :)