Etiketleyin:)
1. Bu kişi senden hoşlanıyor. 2. Sen onun en sevdiği arkadaşısın. 5. Bu kişi içinden keşke hesabını kapatsa diyor. 6. Bu kişi seni çok kıskanıyor. 7. Senin ölmeni istiyor. 8. Bu kişi sana sürekli yalan söylüyor.
Sıkıldım Boş İleti Glb
1 +1'leme
1.548 Gösterim
Squidward hehee @bugundeunutulduksukur hmm buglemwq buglem olmadi bu buglemgg @Egeninincisiizmi profilin cok gusel izmirr b8xtsw hiiihhgggg karanfil` cik cik cik
buglemwq olabilirsin ama gülü olamazsin
@Sanebb yani bi zahmet sksksk @Huzunprensesi sende benim en sevdiğimsinn Dila saral neden kapatiyimm Hiranur neyimi kıskanıyon be @Masalistee sen istiyosan ölürüm be skssk Hiv û Roj ne yalanı söylüyon döküll
@Huzunprensesi yeee❤
Alpaslan aferinn @Sevoo1905 o da benim en iyi arkadasimm @drewbrucemarshallll ayip be guzelim @kitapkolojik_ yok oyle seeey @aysoyum_ inanmam
K✶
`oyku İyi ki sen yengeeemmmmm
Tuana ne- (!) Berk! arkadaş? Veysi Jiyan Gürbüz @burak__k @Masalistee ayıp @Minminhoho ?
Yanıma gelcen daha
ophelia hihihi Adimyokoha hıhı BotBilal hı @TuanaHP hı @Bayhakli teşekkürler skbsksgsosvdkd @Fakeim -_-
@bugundeunutulduksukur laan laaannn lez misiiiğn aseeeğllll lakaksoelashdg Soomile⁷ tabe laann a aaaaa bende onu cccookk sevviyorrumm nişa YALAN BE İNANMAM @Herkesbosyapio yok artik amk inanmiyorum @Denizin_mavisi LAN NE VAR YA İNAN-MI-YORUUUMMM DEDİİMMM
@aysoyum_ lez degilsindir benceee @Barbartar 6a en bu çocuğu yeni takip ettim niye 2. Sırada bu varr taeshi tuffff( tükürme efekti) yazıklar olsunn @okuyanburki niye kiskansinkii Abdulkadir Aslanlı tuhh ben naptın ya sanaa @Chims sen ban neden yalan söylüyosun hh(trip atma efektim) Kxjzjsjdjjdjd
Tove tivbee