Gece yorumladı.
Sizce 28 yaş üniversite sınavına hazırlanmak ve okumak için geç bir yaş mı?
··2 alıntı·
34,9bin görüntüleme
Meryem okurunun profil resmi
Üniversite okumaya sonradan karar veren insanların genel olarak daha başarılı olduğunu görüyorum, çünkü okumanın, öğrenmenin kıymetini tam olarak idrak etmiş oluyorlar. Bu yüzden geç değil, tam zamanı.
ENC okurunun profil resmi
Kesinlikle net emin olduğun bunu yapmaldym dediğin bir bölüm varsa oku
ENC okurunun profil resmi
Bir şeye bağlanmak özgürlüktür çünkü odaklanırsınır bir amacın vardır başıboşluk işte tutsaklık... ben neyim düşüncelerine ...
Muhammed Ali Aktekin okurunun profil resmi
Tam ideal bir yaş
Ben Kirkeyim  .SerpiL. okurunun profil resmi
40 yaşındayım tekrardan okuyacağım açık öğretimdem iki farklı bölüm.. örgünde de iki yıllık yerleştim ama çalıştığım için gidemeyebilirim
deniz dilara okurunun profil resmi
Hiçbir yaş okumak için geç değildir. İkinci üniversitemi okuyorum ilk üniversitem de 56 yaşında sınıf arkadaşım vardı :)
•Nur• okurunun profil resmi
Bizim fakültede 61 yaşında bir reis vardı. Bembeyaz karmakarışık saçları, yeşil parkası, karizmatik ve nostaljik gözlüğüyle bizle beraber okudu. Hiç sırıtmıyordu yanımızda, epey havalı birisiydi. Birçok kişiden de önce mezun oldu. Aklıma onu getirdi bu ileti. Hayat sizin, başka hayatlara sormanıza gerek yok. Dilediğinizi yapın🩵
Hakan Çolak okurunun profil resmi
Hiç de değil. Okumanın, öğretmenin asla yaşı olmaz. Ben üçüncü bölümü okuyorum.
Docendo Discimus okurunun profil resmi
🙃 Yorumlar 1000Kitap uygulamasının kalitesi sanırım. 🙃🤭Yorumları okudukça bende çok mutlu oldum.
174 öğeden 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.