Puan vermedi·368 syf.····Okunma: 21 Ağustos 2023 23:57 Alışılmışın dışında güçlü bir kadın karakter okumak kim istemez ki...hem de bildiğinizin tersine bu karakter kötü, yoluna çıkanları bi an bile düşünmeden öldüren, kendisini ailesine özellikle babasına adamış ve ne derse yapmış biriyse..
Never Afrer Serisinin üçüncü kitabı yine bomba gibi düştü bize. Konusu iyiydi ama karakterleri daha da iyiydi diyebilirim.
Evelina Westerly babasının uyuşturucu imparatorluğunun arkasındaki gerçek yüzdü. Günlerini botanik bahçesiyle ilgilenerek geçiren, ailenin işinin önüne taş koyanları babasının emriyle ortadan kaldıran imparatorluğun esas dahisi ve gizli silahıydı. Şimdiye kadar aşka hayatında yer yoktu fakat iş için gittiği gece kulübünde tanıştığı aklından çıkmayan büyüleyici adama kadar.
Üstelik farklı bir isimle genç adam artık babasının yeni adamıydı.
Nicholas ise kendisini işine adamıştı. Narkotik ajanı olarak gizlice Westerly imparatorluğuna sızara kadar her şey yolunda gidiyordu. Ta ki gece kulübünde tanışıp aklından çıkmayan kadının Westerly'in en küçük kızı olduğunu öğrenene kadar.
Nick'in hayatı boyunca nefret ettiği her şey Evelina'de vardı. Buna rağmen gün geçtikçe genç kadına çekilmekten kendisini alıkoyamıyor ve lanetli bir kadını sevmeye başlıyor.
Narkotik Ajanı Nick ile dev bir uyuşturucu imparotorluğunun tedarikcisi Evelina'in aşkının sonunu öğrenmek için sayfaları çevirirken adeta çıldırdım. Bu aşkın hiç bir oluru yok diye düşünürken yazar sonunu çok güzel bağladı. Ve ben keyifle okudum. Yazarın kalemine aşık oldum resmen. Her zaman birbirine benzeyen karakterlerin dışında karakterler okuyunca daha mutlu ve severek okuyorum. Yazar bunda oldukça başarılı. Bu denli kötü karakter yazıp her olayıyla beni şoka ugratip sonunda güzel bağlaması çok iyi. Tabi sevgili @beastslibrary güzel ve temiz çevirisi ile de mis gibi bir okuma oldu. Bu türü sevenlere yetişkin içerikli olduğunu belirterek tavsiye edebilirim.