Belli bir grup var. Akışı batırıyor. Aşırı boş beleş iletiler paylaşıyor. Yok efendim en sevdiğiniz kalem, en fiyakalı pijamanız, babanız olsa ismini ne koyardınız bilmem ne bilmem ne. Tamam, kimseye lafım yok; duvarında isteyen istediğini paylaşsın beni ne ilgilendirir ki? Rahatsız oluyorsam engellerim veya sessize alırım olur biter; ancak bu arkadaşlar mevcut durumun sorumlusu kendileri değilmiş gibi bir de "Ya uygulama çorbaya döndü" "Akış rezalet gönderilerle dolu" gibi iletiler paylaşıyor. Bir arkadaş bu durumun düzeltilmesi için ileti atıyor ve ardından destek amaçlı etiket yapıyor; etiketler tamamen bu durumun sorumlularından oluşuyor. Biraz öz eleştiri arkadaşlar rica ediyorum. Milletin en sevdiği şampuanı merak edip, yatmadan önce dişlerini kaç kez fırçaladığını sorup da uygulamanın kirlendiğinden yakınmanın bir mantığı yok.
··2 alıntı·
22,9bin Gösterim
Bir saat üzerinde durulup yazılan incelemeleri okuyan yok ama "En sevdiğiniz renk" "Burcunuz ne" vb. saniyelik iletiler ilgi odağı. Durum dediğiniz gibi maalesef... Bunun sorumlusu da o iletileri ilgi odağı yapan bizleriz, uzakta aramamak gerek.
Bu yorum görüntülenemiyor
Arkadaşlar konu anlamsız iletilerin paylaşılması değil. Gönderide de üstüne basa basa anlattım. Bundan yakınmayı bırakalı çok oldu. Benim de 250'nin üzerinde incelemem, binlerce alıntım ve fazlasıyla emeğim var ve benim de bu emeklerim 2 satırlık bir sözden kat kat daha az ilgi gördü. Konu bu değil. Bu durumdan en çok yakınanlar bu duruma en çok sebep olanlar. Kedicikleri paylaşıp da "Akışım Adnan Oktar kaynıyor" demenin bir mantığı yok, değil mi?
Bu yorum görüntülenemiyor
Hangi iletiden bahsediyorsunuz merak ettim.